Hasmenés ellen mit lehet tenni? Ugye, nem lesz ettől baja a babámnak?
Elvileg a reszelt, héj nélküli alma és a főtt rizs megfogja a székletet, de ez sok mindenen múlik, lehet, hogy csak egyszerűen rosszat ettél.
A babához nem tudok hozzászólni, sajnos fogalmam sincs :S
üdv. Trisha
Szia!
Attól függ miért van hasmenésed.
Ha vírusos eredetű, akkor ne egyél, csak igyál. Ha hánysz is, akkor csak lassan kortyonként! Ilyenkor minél előbb ki kell ürülnie a vírusnak. Most itt a szezonja :S
Nekem 7 hetesen volt megmagyarázhatatlan 12 órán át tartó rettenetes hasmenésem. Ez idő alatt 4 kilót "fogytam". Ásványvizet és ízesítés nélküli fekete teát ittam. Hőemelkedésem is volt, és az erőm is elment. Másnapra jobban lettem. Az egész családban senkinek semmi baja nem volt, még a kisfiamnak sem. Nem tudta a doki sem, mitől lehettem ramatyul.
Ha szedsz valami magnézium készítményt, arra is reagálhat a szervezeted hasmenéssel. Van akinél csak a nagyobb adag okoz gondot, van akinél a kicsi is.
Baja nem lesz a babádnak nyugi:)
A lényeg, hogy a folyadékot pótold!!!!
Mielőbbi jobbulást!
17 hós
27 hetes (20 hete volt hasmenésem, és a baba jól van)
köszi.elevitet szedek meg magne b 6-ot.akkor lehet h etől lehet.
nálunk sincs a caládban semmi ilyenféle gond sem.
szóval a vírus lenne,az is pár nap alatt elmúlik.köszi,megnyugtattál.
Szia,
nekem 8 hetesen volt napokig, én is fogytam pár kg-ot. Közben ittam sokat, az orvos mondta hogy Normaflort is igyak nyugodtam, a hasam is görcsölt, Buscopan drazsét kaptam. Nekem még a piritós meg a háztartási keksz is bevállt, a babának semmi baja nem lett szerencsére, úgyhogy ne izgulj, hamar átszalad rajtad.
köszi a válaszokat.
remélem hamar kiheverem.
Szia!
A babának semmi baja se lesz,ne aggódj!Ez csak neked lehet kellemetlen!Egyél föttrépát,igyál répalevet,az hamar megfog és fontos a sok folyadék!A fött rizs is jótékony hatású!
Gyors javulást kivánok!:)
Ha szereted, minden minél több étel mellé egyél főtt rizst.
Hidd el, az megfogja!!! (ne sósan, ne fűszeresen, ne túl főtten)
köszi nektek is.
a főtt krumpli nem segít,én azt hallaottam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!