Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudnék szedni a köhögésre...

Mit tudnék szedni a köhögésre terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Ma reggel óta elég sűrűn kell köhögnöm. Gondolom megfázott a torkom. Ki mit ajánlana amivel tudnám csillapítani a köhögési kényszeremet? Vitamint szedek, gyümölcsöt is eszek, mézes teát is iszok. Még valami amit esetleg nem jutott az eszembe?

Köszi,

13 hetes kismami :)

2009. okt. 21. 21:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ma voltam gyógyszertárban és megnéztük a gyógyszerésszel, hogy a Stodal szirup(ami homeos) tájékoztatójában az szerepel, hogy nincs adat arra, hogy milyen hatással van a terhesség alatt ill. szoptatás közben a mamára és a babára. Hááát ezért inkább azt nem vettem. Elkezdtem szedni a Sinupret-et meg a hagymateát iszom. Egy nap alatt elkezdett felszakadozni a váladék(úgy tudom ez a gyógyulás jele) szerintem a hagymatea jótékony hatása :)

köszi,

2009. okt. 22. 21:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Szívesen. Nekem is nagyon jó volt anno a hagymahéjtea, azért ajánlottam. A tanárnőm javasolta, mert végigköhögtem az óráját, pedig már vagy két üveg köptetőt elfogyasztottam. Ugye, hogy finom a tea? :-) Jobbulást!

(egyékbént mikor bébiszitter voltam, a gyereknek is ezt adtam, most meg már a sajátomnak is)

2009. okt. 23. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!