Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár esetén ugyanazokat...

Császár esetén ugyanazokat pakoljam a "szülőszobai csomagba" amit egyébként? Vagy miben módosul?

Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 05:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmiben.
2013. júl. 23. 06:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem kell külön szülős hálóing (ha kértek volna otthonról), mert pucér leszel, viszont ha apukát is beengedik, van, ahol előre vetetnek steril köpenyt vele (van, ahol meg adnak) és kérik, hogy papucsot is vigyen. Mindazonáltal legegyszerűbb, ha megkérded a kórházat.
2013. júl. 23. 06:57
 3/8 anonim ***** válasza:
én természetes szülésre pakoltam, és császár lett a vége! Semmibe nem különbözött, nem kellettek plusz dolgok, és nem volt semmi felesleges benne!
2013. júl. 23. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Én vittem egy kötelet amit az ágy végéhez kötöttem. Nagy segítség volt az első napokban mikor hasizom nélkül próbáltam felülni.
2013. júl. 23. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocs, nem figyeltem. Természetesen nem a szülőszobára kell, hanem utána az osztályra.
2013. júl. 23. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Még a műtét utáni fekvéshez(nem szabad a fejet emelni)szívószál,vagy sportkupakos ital!!!Magasabb derekú bugyi(ne csípő fazonú)hogy ne vágja a vágást.
2013. júl. 23. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:
ja és a műtétkor adnak steril kórházi hálóinget(nálunk adtak,nem meztelen kellett lenni)felkelés után már a sajátban lehettünk.
2013. júl. 23. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2013. júl. 23. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!