Nincs külön szülőszobai csomagom, az baj?
A bp-i Margit kórházban fogok szülni, egy nagy utazótáskába tettem mindent, plusz egy kis hátizsák van, abban főleg íratok, étel, ital lesz. Ha jól tudom ott egyágyas szülőszobák vannak és el lehet rakni szekrénybe a cuccokat. Ha bármi kell, elő tudom venni a nagy táskából is, ráadásul bejön a férjem is, szóval tud segíteni.
A másik az, hogy 3 db bugyit tettem be, de valaki írja, hogy 10 db kell. Tényleg ilyen sok kell? 38+4 hetes kismama
Nincs gond, ha egybe csomagoltál, csak így a férjednek hosszasabban kell majd keresni a szülőszobán. Hiszen egy csomó minden csak szülés után kell már... De ha őt is beavattad, hogy mit melyik zsebben talál (közben nem biztos hogy lesz időd magyarázni, nekem pl. volt amit a szülésznő keresett elő a zacskóból, a férjem végig velem maradt).
Bugyiból tényles több kellhet, de ezt nem lehet előre kiszámítani. Lehet, hogy nem lesz erős annyira a vérzésed, és nem ázol át, akkor napi egy bugyi.
De mi van, ha 4 napig leszel bent, ill. ami ennél valószínűbb, hogy többször lezuhanyzol, mert jól esik (ha nagyon meleg lesz, meg amúgy is), én olyankor szeretek tiszta bugyit venni...
Ja, és én nem vettem semmilyen speciális bugyit, a saját bugyijaimat hordtam, így nem volt ez plusz költség, nekem kiválóan tartották a betétet. (Gondolom ezért kérdezted, mert az eldobhatósban 3 db. van egy csomagban)
Jó szülést!
Szülés után legjobb a Tena bugyi!!!
Ez egy hálós bugyi, amiben nem csúszkál el a betét. Nem kell belőle sok, mert elvileg eldobható, de nagyon sokszor ki lehet mosni, és irtó gyorsan szárad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!