Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak nekem tűnik úgy, hogy...

Porcukormókus kérdése:

Csak nekem tűnik úgy, hogy iszonyatosan nagy lesz a kórházi csomagom?

Figyelt kérdés
Ma elkezdtem összecuccolni, még a felénél se tartok, de rengetegnek tűnik. Ti is így vagytok vele?
2011. ápr. 17. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem éreztem így. Mi az amit elpakoltál?
2011. ápr. 17. 14:56
 2/10 Kései Sirató ***** válasza:

Nekem 1 nagy utazótáska lett tele.

A legfontosabbak: telefon, töltő, pénz, iratok, betét, papucs, hálóing, köntös, pohár..

2011. ápr. 17. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Inkább többet mint kevesebbet!:)

Én már 2x szültem ezért a a férjem már 2x kapott röhögőgörcsöt a cuccmennyiségtől....persze a felét sem használtam, pláne, hogy a második babámnál minden neki vitt cucc kicsi lett, így hozhatott be egyújabb pakkot:)Van listád?

2011. ápr. 17. 15:01
 4/10 A kérdező kommentje:

Több listából próbálok "mazsolázgatni". Például nem tudom mennyi tena betétet készítsek be, vagy például mivel fogom sterilizálni a mellszívómat a kórházban. Vagy elég lesz csak elmosogatni simán?

Első baba, van egy kis káoszom:))

2011. ápr. 17. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a szülésznő,a szülőszobára egy kisebb pakkot vigyek csak be,majd utánam hozzák a többit.De nekem a szülőszobás is jó nagy lett!Inkább betettem mindent,minthogy valami hiányozna ott nagy izgalomban.
2011. ápr. 17. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a férjed később bármit be tud vinni ha kell. Bár én csak max 2 napra készültem bemenni mivel külföldön élek, így az is biztos csökkentette a csomag méretét, na meg hogy kaptam saját poharat, nem kellett vinni. Az én cuccom belefért egy kicsi gurulós bőröndbe a babáé meg egy attól kisebbe. Aztán ha valami kellett, azt hozta apa az esti látogatásra. Mivel a végén 3 napot kellett maradnunk így hazavitte az első napi pizsimet és visszahozta tisztán 3. napra.

Mellszívót nem vittem, minél többet cicire tettem és csak otthon kezdtem 10. napnál kicsit fejni. De otthon lehet, hogy máshogy mondják.

Köntöst vittem, de olyan meleg volt, hogy nem használtam.

Pénzt nem vittem, bár az nem foglal helyet.

A cicire krémet vigyél. Nálam volt, de elfelejtettem első nap bekenni és nagyon kikezdte a fiam.

2011. ápr. 17. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is igy érzem.Nálunk is első baba lesz.Próbálom a legfontosabbakat csak berakni.Én is két pakkot készitek egyet a szülőszobára a másikat pedig majd utánam hozzák.
2011. ápr. 17. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:

15:01:)))

Ugyanaz a szitu!

Csak a férjemen kívül még a nővérkék is röhögő görcsöt

kaptak amikor meglátták a nagy utazótáskát:)))

2011. ápr. 17. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem egy utazótáska lesz mindennel(a baba cuccaival együtt)...Ha valami kell még,majd behozza a férjem:)

Viszek törcsit,hálóinget,tisztálkodós cuccokat,köntöst, betétet,pelust,popsitörlőt,mellszívót,cumisüveget,cumit, kis takarót,baba rucit...

Ezen kívül ti mit visztek,hogy ekkora pakkokkal mentek?

2011. ápr. 17. 19:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Két táskám volt :D

A nagy utazóban volt minden cuccom, és egy kis kézitáskában pedig a szülőszobára valók. Így is 2 naponta ment a váltó fehérnemű-hálóruci mosásra haza, és jött a tiszta biztonság kedvéért.

Aztán a férjem megjelent a harmadik nagytáskával. Abban voltak a párnáim amivel körbebástyáztam magam mint egy háremhölgy :) Hiába muszáj volt, mert majd megőrültem milyen lapos ott az a vékony akármi, és a lábam is fel kell polcolni stb.

Mondjuk én majd egy hónapot voltam benn szülés előtt. Volt egy két durva megmozdulása a dokinak vizsgálatkor amitől jó alaposan bevéreztem. :(

2011. ápr. 17. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!