Aki már többször szült, minden terhességnél ugyanazokat a tüneteket érezte? Jelenthet valamit a baba neménél ha a második terhességnél sokkal erősebbek a tüneteim?
Az első gyermekemnél nagyon enyhe tünetek voltak, no "kaja visszajövetel" pici hányinger szinte semmi más, kis gyomor égés.
Most viszont hulla fáradt vagyok, iszonyat émelygés, rossz a gyomrom, mellfeszülés.
Nálatok akiknek különböző nemű született, mik voltak a tapasztalatok?Más a terhesség mindig alapból vagy jelent vmit az ha más?
Kisfiam van és szeretnénk másodikra kislányt:)
Persze tök mindegy a neme a lényeg az egészség csak azért várom a tapasztalatokat!
7 hetes kismami
Szia.Az elso gyermekem fiu a masodik kislany,de a tunetek ugyanazok voltak.A fiammal 20.hetig a lanyommal a 16.hetig szenvedtem a szagoktol es minden mastol.A fiammal 20 kg hiztam a lanyommal 14 kg.A fiammal nem voltam kivanatos a lanyommal viszont allandoan halat ettem.:-)))Es imadja a lanyom a halat,ezert etette meg velem,pedig en nem is szeretem.:-)Talan ennyi volt a kulombseg.
Legyen nagyon szep es vidam napod.
Udv.egy 10 eves nagyfiu es 2 eves kislany anyukaja!
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna :)
7 hetes vagyok, van 1 fiam, akivel ilyen jellegű gondok, mint a hányinger nem volt, csak a cici feszülés. Most sokszor émelygek, szerencsére a hányás azért elkerült, és mi is nagyon szeretnénk egy kis puncist :)
A kislányommal enyhe délutáni rosszullétek, csak a grillfűszerre undor a 12. hétig.Rengeteget híztam.
Most fiam lesz, szagérzékenység, gyengeség, hányinger bármikor, hányás, általános rossz közérzet, kevés hízás.
Totál más a kettő.
21 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!