SOTE I. mit kellett vinni a babáknak?
Figyelt kérdés
Olvasgattam, de elég régi kérdéseket találtam. Aki mostanában szült a Baross u.-ban, mit kellett nektek vinni? Császár után jól gondolom, hogy 12 óráig egyáltalán nem láthatom a babákat?2013. júl. 22. 17:51
1/5 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért, sajnálom, hogy nem kaptál választ, mert én pont ugyanerre lennék kíváncsi. Bár én csak - ha minden jól megy - novemberben fogok ott szülni, szintén császárral. Remélem minden rendben lesz Nálatok, szerintem hívd fel őket, és kérdezz rá ezekre, én is ez fogom tenni, ha majd oda jutunk.
2/5 A kérdező kommentje:
szia! valószínű úgyis be kell korábban feküdnöm, akkor kifaggatok mindenkit, csak gondoltam a nagy részét összerakom a férjemnek addig is :) persze nagyjából tudom. meg max. többet viszünk, mint kellene :)
2013. júl. 24. 12:38
3/5 anonim válasza:
Azóta még ezt találtam: [link] nem tudom mennyire aktuális még...
4/5 anonim válasza:
A császárhoz: fásli a lábakra, sós aprósüti, hogy miután felkelsz, rágcsálhass valamit, bögre és ásványvíz (majd adnak szívószálat, hogy fekve is tudj inni), betét, neccbugyi a betéthez (szintén kapható a patikákban) ugyanis a sima bugyira morogtak az intenzíven az egyik lánynak. Babának body és pelenka, a többi dolgot adják. Hogy mikor láthatod a babát, az attól is függ, mikor lesz lent hely. Én 4-kor szültem és másnap ebéd után kaptam helyet (elvileg korábban is lehetett volna menni). 5-kor van látogatás, akkor fel szokták hozni a babákat (én sajna lemaradtam róla, mert mire az intenzívre kerültem, már vitték őket vissza). 6 óra után felkeltenek, ki kell menni mosakodni (segítenek elbotorkálni), másnap reggel zuhanyozni. Én októberben szültem, de mikor 5 évvel ezelőtt szültem, akkor is ugyanez volt :)
5/5 anonim válasza:
Én szültem ott császárral is, meg természetesen is. Magadnak betét, betét, betét,hálóing, tisztálkodószerek, törölközők stb. Babának ruha és pelenka kell. Hogy meddig nem adják a babát, attól is függ, mennyi hely van lent, a földszinti kórtermekben. Ha sok anyuka szül, akkor a 2. emeleti kórtermekben helyezik el az anyukákat egy ideig. Ilyenkor le lehet menni szoptatni a földszintre.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!