Esztergomi kórházba kell magunkal vinni a babáknak ruhát, pelenkát, popsitörlőt?
Eddig nem kellett max ha a baba bőre nem bírta a kórházi ruhát de most valaki azt mondta,hogy ezeket mind vinni kell már magunkal.Van itt valaki aki tudna segíteni.
Köszönöm!
Szia!
Pelenkát vigyél, mert most már nem adnak, de popsitörlőt és krémet fogsz kapni. Ruhát is adnak a picire, de angol pólyába, meg olyan kis ingbe öltöztetik, amit hátul kell megkötni, úgyhogy szerintem kényelmesebb mindkettőtöknek, ha viszel ruhát is a babának. Egyébként ha viszel krémet és törlőt, csak a picinek lesz jobb, mert azt még rajtatok kívül senki nem használta, a kórházit viszont igen. Én fél tubus popsikrémet kaptam, azt már előtte használták.
Szerintem pakolj oda ruhát, krémet, törlőt, pelust, meg 2-3 textilpelust, amibe előtte beleírod a pici nevét, hogy ne keverjék össze a kórházival.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!