Nemrégen született iker babáknak, mit illik vinni ajándékba?
5000,- körüli összegen gondolkodtunk! Nem közeli rokon, igaz ők nem voltak az én lányomat meglátogatni, de mi szeretnénk elmenni hozzájuk.
2 szép rugdalózó vagy babakönyv?
Gondoltam sütök nekik sütit is!
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
a rugi az hasznos esetleg még vehetel nekik hozzá popsitörlőt vagy pelust is
Vagy csak pelust meg popsitörlőt!
amikor hozzánk jöttek a legtöbben ezt hozták és majd 3 hónapig nem kellett vennem pelust a fiamnak!
Szia!
Én most augusztusban szültem. Kaptam ruhákat (6-9 hós, csak győzzem kivárni, 56-os, kb.egyszer tudtam ráadni).
A pelenkával és popsitörlővel nem tudsz mellé lőni.
(És anyukának vigyél valami csokit, vagy szép édességet).
DM-ben lehet vásárlási kupont venni,olyan értékben amit szánsz rá, mi azt kaptunk egy ismerőstől és nagyon örültem neki!:)
De ha mindenképp konkrét dolgot szeretnél vinni nekik,és nem ajándékutalványt, amit levásárolhat,akkor én a pelus+popsitörlőt mondom,ezzel nem lehet mellé nyúlni, az mindig hasznos és sok fogy belőle. Anyunak és apunak egy csokoládé+bor vagy ilyesmi még mellé!
Ajándék utalvány valamelyik babás boltba vagy DM-be!
Pelus,törlö kendő...
Pelenkából érdemes nagyobb méretet vinni..ezt csak tapasztalatból mondom mert mi is kaptunk kb.6 zacsi olyat ami 3-6kg ig van...felét se használtuk el mert kinőtte a fiam..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!