A köldökcsonkhoz előre meg kell venni a dolgokat és azt is vinni a kórházba?
Szerintem kérdezd meg a kórházban (pl ha mész ctg-re) a szülésznőktől, mert ez helyenként változó.
De egyben arra is rákérdezhetsz, hogy egyébként miket kell vinni (nekünk adtak kis listát, hogy mire lesz szükség, de köldökcsonkhoz van ott minden)
Ja bocs, látom már írtad, hogy kell.
Nálunk gyerekorvos adott receptet, amit majd ha megvan a baba, akkor lehet kiváltani (apuka szépen kiváltja).
Ezeket még a baba "ideiglenes" tajszámára kapod, ami ugyanaz mint a tiéd, csak az első szám 8-as
Szerintem sétálj el szépen a gyerekorvoshoz, akihez járni szeretnétek majd (úgyis illik előre bemutatkozni, hogy őt szeretnétek választani).
És nála rákérdezhetsz, de ha nem ad receptet akkor is meg tudod venni, nem hiszem, hogy a világ pénze lenne ezek közül bármelyik.
(Én most voltam tegnap és szépen ideadta a recepteket, taj számot kitöltetlenül hagyta és apuka majd elmegy érte, ha megszületett a babóca)
... megint én...
Természetesen ha lehet, ne betegrendelésre menj dokihoz, hanem tanácsadásra, nehogy elkapj valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!