Dr Nagy Károly Kecskeméten milyen orvos?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 15:22
1/5 anonim válasza:
Én egy szemészt ismerek Kecskeméten ilyen névvel :)
2/5 anonim válasza:
Nem hozzá járok, de nagyon nagyon nagyon jó dolgokat halottam róla. Egy vizsgálat nála 6000 Ft, de ebben benne van UH. Kedves, felelősségteljes, tapasztalt.
3/5 anonim válasza:
2 barátnőm is nála szült most 1 hónapon belül, mind a ketten elégedettek voltak a dokival, és az egész terhesgondozással.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem komoly nőgyógyászati problémáim voltak a teherbeeséssel, és hozzá fordultam. Először próbált egyszerűbben segíteni, de végül nem úsztam meg a műtétet, ami után rövid időn belül kismama lettem. Már 2 éves lesz a kisfiam. Amit nagyban neki köszönhetek. A műtétet,a szülést, terhesgondozást nála folytattam le, és én maximálisan elégedett voltam vele.
Amúgy nyugodt, segítőkész, rugalmas, jó szakembert ismertem meg benne.
5/5 Ana válasza:
Én nála szültem, és abszolút pozitív véleményem van róla. Nagyon kedves, figyelmed, és türelmes, és ami nem mindegy, tud mosolyogni...:-))) Sima szülésem volt nála, bár elég gyorsan lezavartuk...:-) Csak ajánlani tudom. SMS doktor, úgyhogy ha kell, meg tudom adni a számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!