Mi a véleményetek Dr. Terebessy Károlyról Kecskeméten? Jó orvos?
Szia! Mint orvos, nőgyógyász, szerintem jó, bár nekem az volt róla az első benyomásom, mikor megláttam nálunk (Kunszentmiklóson) rendelés közben, hogy nála nem szülnék. Nekem valahogy a másik nálunk rendelő Móri Antal szimpatikusabb. (Ő nem vezet már szülést.) Örülök is, hogy hozzá jártam vizsgálatokra, és nem a Terebessyhez. Amúgy kedves, csak én valahogy azt éreztem - érzem rajta, hogy olyan tipikus orvos, nem tudom rendesen megfogalmazni, olyan túl határozott, és kinézném belőle, hogy gond esetén kikönyökli belőlem a gyereket.
Az első két lányomat Pesten szültem, a fiamat Veszprémben, én Kecskeméten semmi pénzért nem szülnék.
A védőnőnk szerint 40.000-et kér a szülésért, ha megfogadják. A Nyirádi ( a fiatalabb) is jár hozzánk rendelni, neki is ennyi a tarifája, ő szimpatikusabb, lelkiismeretesebbnek tűnt nekem. Ő alaposabb.
Ja, és egyszer sem volt fogadott orvosom, pénzt sem adtunk hálaképp senkinek, mindháromszor ügyeletesnél szültem, szerencsére könnyen szülő fajta vagyok. Csak leírtam a tarifáját. Hát, én csak ennyit tudtam róla. És csak azért írtam, mert még nem írt neked senki, hátha ez a kevés infó is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!