Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek Dr. Terebess...

Mi a véleményetek Dr. Terebessy Károlyról Kecskeméten? Jó orvos?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 13:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azért,ha tudtok még írjatok,olyat is akivel ti nem voltatok megelégedve!A következő babánkat már szeretném megszülni is és olyan orvost keresek,aki foglalkozik a problémámmal.Nem lennék túl macerás kismama,csak az elején nem stimmel valami.A kisfiammal is csak akkor volt problémám.De már megviselt a 3 vetélés és nem akarok többé mellényúlni orvosilag!igazán köszönöm előre is!!
2009. nov. 1. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm a Hortihoz járt és jár-vmint nagyon sok ismerősöm- és nála is mindig az elején mentek el a babák.....aztán rájött és rendbe hozta...
2009. nov. 3. 13:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Én Terebessy-nél szültem. A legkedvesebb, legrendesebb ember, akivel valaha is találkoztam. Nem pénzéhes - legalábbis 7 évvel ezelőtt nem volt az - sokszor hívott be a kórházba vizsgálatra a magánrendelő helyett és soha nem fogadott el ott pénz. Mindig mindent elmagyarázott, a legapróbb dolgokat is, a leghülyébb kérdéseimre is türelmesen, normálisan válaszolt, elmondta hogy mi mivel jár. Soha nem volt durva, vagy erőszakos - sem fizikailag, sem szavakkal. Mindig mindenről lehetett vele beszélgetni, soha nem kapkodott, mindig szakított elegendő időt rám.
2010. okt. 12. 12:07
 14/16 Kriszta66 ***** válasza:
Bocsi hogy most válaszolok a Terebessyröl írtam. Azota a második kislányomat is nála szültem és most is nagyon rendes volt . Minden nap bejött hozzám megnézni.
2011. jan. 9. 21:08
 15/16 Kriszta66 ***** válasza:
Azota választottál orvost . Kihez jársz?
2011. jan. 9. 21:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is Terebessynél szültem 2X. A legjobb orvos!!!!! Nagyon szeretem!
2013. dec. 22. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!