Győrben szült kismamák, ki volt az ügyeletes orvos mikor jelentkeztetek a szülészeten? Mi a véleményetek róla? Mikor jött be a fogadott orvosod és kit fogadtál?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 12:47
1/2 anonim válasza:
Szia!Nekem a Háromszéki József volt a fogadott dokim.pénteki napon engedett haza akórházból hogy nem lesz itt szülés semmi képpen(4napot ráhúztam(de elfelejtett szólni hogy ne is szüljek mert a hétvégén a Balcsin lesz:(Este visszamehettem a körházba szülni ahol nem tudták elérni.Így a Hilier Balázsnál szültem de nem volt egy nagy szám.....a saját dokim hétfőn meglátogatott és ennyi.Pénzt egyik se kapott.Ügyeletesnek elvből nem adtam sajátom meg nem volt ott.Remélem segítettem.
2/2 anonim válasza:
szia
nekem nem volt fogadott orvosom. ügyeletesnél szültem.Dr.Busznyák Csaba volt az ügyeletes akkor.
Én nagyon meg voltam elégedve vele.Nagyon rendes ember.Olyannyira meg voltam elégedve hogy mondtam is neki hogy a következő babámat is majd nála szeretném szülni.egy élmény volt komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!