Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magasvérnyomásra és/vagy...

Magasvérnyomásra és/vagy szívritmuszavarra milyen gyógyszert kaptatok a terhességetek alatt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 23:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Én Dopegytet szedek magas vérnyomásra és Betalocot magas pulzusra.30 hetes kismama.
2013. júl. 21. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is Betalocot szedtem.
2013. júl. 21. 00:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Én Concort szedtem a terhességem előtt, nagyjából akkor hagytam abba saját felelősségemre, mikor a babám megfogant. Viszont a terhességem alatt semmi panaszom nem volt, a vérnyomásom 120/80 volt végig. 10 hónapja szültem, azóta sem szedem, és nem is akarom, ha nem muszáj.
2013. júl. 21. 01:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Magas vérnyomásom volt, amiből toxémia lett. Dopegytet és Cordaflexet szedtem.
2013. júl. 21. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
A dopegytet lehet vernyomasra a concor es betaserc egy es ugyan az ,azt a szivritmus zavarra
2013. júl. 21. 09:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindennap 2 girizd fokhagyma! Természetes, és nagyon hatékony!
2013. júl. 21. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! A vérnyomás szabályozásra nagyon jó a fokhagyma.Ha zavar a szaga, akkor van olyan kapszula,amihez még kakukkfüvet is adtak, az illóolajat meg kivonták így nem büdös.A szívritmus zavaron meg a Q10 is segíthet.
2013. júl. 21. 13:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitok :) A fokhagymatabit ki fogom próbálni én is!
2013. júl. 22. 18:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Most néztem utána, terheseknek Q10 nem is ajánlott...
2013. júl. 22. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! A szervezetünk termeli a Q10-et, ami egy nagyon fontos koenzim többek között a szív, a vese,a máj, az agy működéséhez. 25-30 éves kortól csökken a termelése és kívülről kell bevinni a szervezetbe, ráadásul egyes gyógyszerek, mint pl a vérnyomáscsökkentők csökkentik a termelését.Javaslom, hogy beszéld meg a kezelőorvosoddal, vagy ha gondolod vannak olyan orvos szakértők, akik jól ismerik ezt és akár velük is lehet konzultálni.
2013. júl. 23. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!