Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szívritmuszavarra gyógyszer...

Szívritmuszavarra gyógyszer és fogamzásgátló szedhető egyszerre?

Figyelt kérdés
Természetesen abban az esetben ha a szívritmuszavart nem pajzsmirigy betegség okozza.
2012. szept. 17. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg dokit, egyes szívbetegségeknél nem szedhető fogamzásgátló.
2012. szept. 17. 16:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Az endokrinológián és az EKG-n azt mondták, hogy ez nem az ő hatáskörük megmondani, sőt a doktornő nem is értette, hogy mi köze van egymáshoz a kettőnek. A háziorvosomtól, mert csak azt kaptam meg, hogy nem éri meg egyik férfi miatt sem magam mérgezni stb... majd miután rákérdeztem, hogy de attól, lehet-e valami baj ha szedem egyszerre a kettőt, se kaptam választ! Esetleg nem tudtok valami netdokit, aki válaszolna e-mailben erre a kérdésemre, ha szépen levezetem neki a helyzetet, leleteim eredményeit megosztom vele és a többi?
2012. szept. 17. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Kell egy kardiológus aki megmondja. Nálam az volt, hogy velemszületett szívbetegségem van, és amiatt kardiológustól kellett kérnem papírt, hogy szedhetem a gyógyszert.
2012. szept. 17. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszert pontosan?
2012. szept. 17. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyes gyogyszerek csokkenthetik a fogamzasgatlo hatasat, azert nem ajanlatos egyszerre szedni oket. En is szedek gyogyszert a szivemre, es nekem pl nem lehet fogamzasgatlot szedni emaitt.
2012. szept. 17. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!