Magasvérnyomásra melyik gyógytea vagy gyógyszer nélküli gyógymódot tudtok? Sokszor nagyon szédülök és fáj a tarkóm. Nem szeretnék megint gyógyszert.
mérted is a vérnyomásodat?
általában a csipkebogyó tea leviszi a vérnyomást,de ezekkel szerintem annyira ne kísérletezz,mert azt se jó sokáig inni,max 1-2 hét kihagyással
Ha pajzsmirigyre kaptál gyógyszert, remélem azt szeded. Volt olyan betegünk, aki természetgyógyászhoz járt, mert azt igérte neki hogy "beinditja" a pajzsmirigyműködést. Majdnem meghalt.
Ha rendszeresen magas a vérnyomásod, vagy ingadozik, és nem szedsz rá semmit, kaphatsz agyvérzést, veseelégtelenséget stbstb... Én nem mernék kisérletezni, marad a gyógyszer. Ha nem nagyon magas, akkor kis adag gyógyszer nem a világ. Ha meg magasabb, pláne gyógyszert szednék.
Sokszor fontos és életmentő a gyógyszer,de nagyon sokan úgy szedik a vérnyomáscsökkentőt(az x.fajtát)hogy továbbra is magas a vérnyomásuk.Arról nem beszélve,hogy sokan nem tudják mitől fájnak az izületeik,ha szedik a gyógyszert...jó lenne tudni az okot,de biztosan megtörtént a teljes kivizsgálás.Rendkívül fontos,hogy a szervezetben alapból jelen levő mikro-és makroelemek megfelelő arányban legyenek,és ez általában nincs így:magas vérnyomásnál szinte bizonyos a Magnézium(és kalcium)hiánya,ahogy a C-vitamin hiányát is biztosra kijelenthetjük.Sajnos ezekről kevéssé szólnak a hírek,pedig csökkenthetik a vérnyomást(illetve mind a C-vit,mind a Mg védi az ereket,amire itt nagyon nagy szükség van(a c-vit a vér tapadósságát is enyhíti,ezzel is csökkentve az erekre történő nyomást)Gyógynövények:galagonya és legfőképpen a fagyöngy(éjszaka,áztatva)Kúraszerűen,soha nem folyamatosan.
Húsz éves koromban az orvosom életem végéig tartó vérnyomás csökkentőkre ítélt.Hihetetlen,hogy egy szinte még gyereknek ilyet ki mernek jelenteni,teljesen nonszensz.Azóta megismerkedtem a vitaminokkal és nincs már semmi problémám a vérnyomásommal,de a sport és az egészséges táplálkozás,illetve a lazítani tudás is nagyon fontos.(A tápanyaghiány valóban betegséget okoz!!!)
Ha megeszel napi 2 gerezd fokhagymát, az beállítja a vérnyomásod. Ezt legalább két hétig próbáld ki, ha utána is panaszkodsz nem kerülhető ki a gyógyszer.
Nekem rendszeresen fájt a fejem, vérnyomás problémáim voltak. Teljesen rendbe hozza, és abszolút természetes. (Tipp: ha egészben rágod meg, elviselhetőbb, mintha piciket harapsz belőle.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!