Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tuti hízástippeket szeretnék!...

Tuti hízástippeket szeretnék! Étrendkiegészítő? Gyógytea? Gyógyszer? Stb. Az evéssel nem ragadnak a plusz Kg-ok. :- (

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 08:15
1 2
 1/12 anonim válasza:
33%
Sok gyorséttermi kaja, kevés mozgás, chips, kóla. Ezek tuti "segítenek" a bajodon.
2012. márc. 7. 08:17
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Ha genetikailag ilyen alkat vagy, akkor nagyon nem tudom mitől tudnál hízni. (igyál sok zsíros tejet vagy gyógynövény kivonatokat, állítólag a svédcsepp az jó).

De általában korral indul el a hízás.

Amúgy lehet valami szervi baj vagy egyéb betegség is okozhatja.

2012. márc. 7. 08:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Svédcsepp ? Az étvágygerjesztő ?
2012. márc. 7. 08:19
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
en is igy kezdtem masfel eve...hizokurara vettem magam 48 kg voltam es 160 magas.minden este 10korul vacsoraztam de hatalmas adagokat :)) most meg szivok mint a torkosborz...hirtelen meghiztam...56kg vagyok...az egesz a seggemre es a combomra ment...tele vagyok narancsborrel es sriaval...ugy hogy orulj annak h nadszal vekony vagy es ne akarj hizni...eletem legrosszabb dontese volt a hizokura...amugy epp fogyozok....hidd el,sokkal rosszabb es nehezebb.ne kovesd el az en hibamat mert te is sirni fogsz.
2012. márc. 7. 08:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Disznósajt, hurka, töpörtyű, rántotthús "dupla panírral", töltött káposzta, és úgy általánosságban minden olyat egyél, amit fogyókúránál tiltanak.
2012. márc. 7. 08:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A B-vitamin is étvágygerjesztő állítólag, csak nem tudom, hogy az összes, vagy csak az egyik. De B-komplex tablettával biztos nem lősz mellé.
2012. márc. 7. 09:04
 7/12 anonim ***** válasza:
08:45-nek igaza van! Ha lány vagy,semmiképpen se akarj meghízni. Kövérnek és ducinak lenni csúnya, egészségtelen és rossz. Én ha 52-ról 55-re hízom, már akkor érzem a díszkomfort-érzést , arról nem is szólva, hogy semmi ruha sem áll jól.
2012. márc. 7. 10:14
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

"hizokurara vettem magam 48 kg voltam es 160 magas"

Ehhez miért kellett hízókúra??? Még, ha azt mondanád, hogy 38 voltál, akkor persze... :s

Én most fogyóztam, és azóta 165 cm-vel vagyok 47-48. Isten ments, hogy hízni akarnék. :s

Nem bántani akarlak, csak meglepődtem... Persze, ha zavart téged, az más. Meg egyébként tudom, hogy az emberek alkata nem egyforma, pl. én sajnos ugyanolyan körte maradtam a fogyás után is, mint amilyen 63 kilósan voltam. :( Pedig hogy reméltem, hogy ez meg fog változni, és szép alakom lesz... Na, mindegy.

Aki "hízni" akar, az - szerintem - sporttal tegye (magyarul ne hízzon, hanem IZMOSODJON kicsit), mert a "zabálással" csak ront a helyzeten, úgy gondolom.

2012. márc. 7. 10:54
 9/12 anonim válasza:
én adnék neked pár pluszkilót szívesen :/
2012. márc. 7. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:

"Sok gyorséttermi kaja, kevés mozgás, chips, kóla"

Kérdezőnk ebbe belepusztulna.

Kezdj el valami könnyű sportot. Így elkezdesz izmot növeszteni, jobb étvágyad is lesz tőle, egyél többször egy nap.

28/n

(Én 28 évesen 175 cm és 50 kg.)

2012. márc. 7. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!