Tuti hízástippeket szeretnék! Étrendkiegészítő? Gyógytea? Gyógyszer? Stb. Az evéssel nem ragadnak a plusz Kg-ok. :- (
Ha genetikailag ilyen alkat vagy, akkor nagyon nem tudom mitől tudnál hízni. (igyál sok zsíros tejet vagy gyógynövény kivonatokat, állítólag a svédcsepp az jó).
De általában korral indul el a hízás.
Amúgy lehet valami szervi baj vagy egyéb betegség is okozhatja.
"hizokurara vettem magam 48 kg voltam es 160 magas"
Ehhez miért kellett hízókúra??? Még, ha azt mondanád, hogy 38 voltál, akkor persze... :s
Én most fogyóztam, és azóta 165 cm-vel vagyok 47-48. Isten ments, hogy hízni akarnék. :s
Nem bántani akarlak, csak meglepődtem... Persze, ha zavart téged, az más. Meg egyébként tudom, hogy az emberek alkata nem egyforma, pl. én sajnos ugyanolyan körte maradtam a fogyás után is, mint amilyen 63 kilósan voltam. :( Pedig hogy reméltem, hogy ez meg fog változni, és szép alakom lesz... Na, mindegy.
Aki "hízni" akar, az - szerintem - sporttal tegye (magyarul ne hízzon, hanem IZMOSODJON kicsit), mert a "zabálással" csak ront a helyzeten, úgy gondolom.
"Sok gyorséttermi kaja, kevés mozgás, chips, kóla"
Kérdezőnk ebbe belepusztulna.
Kezdj el valami könnyű sportot. Így elkezdesz izmot növeszteni, jobb étvágyad is lesz tőle, egyél többször egy nap.
28/n
(Én 28 évesen 175 cm és 50 kg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!