Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magasvérnyomásra milyen...

Magasvérnyomásra milyen gyógyszert kaptatok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
dopegyt-et
2013. ápr. 16. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is dopegyt-et kaptam.
2013. ápr. 16. 09:41
 3/5 A kérdező kommentje:
most voltam a házi orvosnál nem irt ki semmit. Adott egy beutalot hogy holnap menjek be a blgyogyászatra.... Magasabb is volt mint szokott lenni mert jol fel is idegesitettek. Remélem holnap nem lesz ilyen magas.
2013. ápr. 16. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Dopegyt+Cordaflex.Nekem ezt a kettőt kellett.
2013. ápr. 16. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél a 36 hetes NST-n volt magas a vérnyomásom, 170/100. Ezzel bent is fogtak, kaptam Dopegytet és még valamit, annak már nem emlékszem a nevére. Gyógyszerekkel jó volt a vérnyomásom, 1 hét múlva ki is engedtek.

Második terhességem alatt 150/90 volt a legmagasabb vérnyomásom, háziorvos mérte. Adott vérnyomáscsökkentőt, de beutalót is a terhes ambulanciára. Ott azt mondták, hogy amit a háziorvosom írt fel azt ne szedjem és adtak Dopegytet.

Egyébként a Dopegyt sajnos elég drága, mert hiába írják fel receptre, nincs rajta támogatás, de viszont a legtöbb kismamának ezt adják.

Az 50 db-os kb. 1600-1800 Ft. Csak az volt a baj, hogy napi 3-szor kellett szedjem. Második terhességem alatt már a 30. héttől szedtem, így havi szinten elég húzós az ára, de mindent a babáért!!:)

2013. ápr. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!