Volt valakinek ilyen gyomor görcse?
De olyan szinten, hogy ülni sem és feküdni sem tudtam, nagynehezen elmentem a mellékhelyiségbe. ültem vagy 10 percig amig ki nem üritettem magam (enyhébb hasmenés). Közben egyfolytában morgott a gyomrom és nyilalt a végbélnyilásomba. Most már jobb. Árthatott a babának ez? Ugyanúgy mocorog most is mint fél órája.
23+1hkm
Többször is a terhességem alatt sajnos.
Be is pánikoltam tőle első alkalmakkor, mivel nem tudtam, hogy mi a fenétől görcsölök, ugyanis a görcsök után jóval indult csak meg a széklet, így sokszor azt hittem, hogy a babával van valami.
A terhességem vége felé gondolom ennek következtében az aranyerem is kijött.
És most már évekkel később is elő szokott fordulni sajna. De mondjuk nekem eleve más, gyomor és emésztési problémáim is voltak-vannak.
én is bepánikoltam, hogy mi lehet a baj. De amikor már morgott a gyomrom akkor tudtam,hogy ez nem a baba.
Mézes süti okozhatja ezt? Anyum ma azt sütött és nagyon megkivántam.
Nekem két hete volt ilyen, de sztem még valamivel durvább. Visszaellenőriztük miket ettem és senki másnak nem lett tőle baja, csak nekem. De nekem olyan volt mintha erős gyomorrontást kaptam volna, minden kijött belőlem "nagy robajjal".. És nagyon erős bélgörcsökkel, ide szúrt oda szúrt, kb hullámzott a hasam mint egy hasmenéses kutyának :)
A babónak semmi baja, de én is jól megijedtem! Ne aggódj :) Biztos nem ártott neki :)
Nekem már olyan is volt így a vége fele, hogy mikor pukizni kellett, egyszerűen nem bírtam megmozdulni, mert valahol elakadt a levegő és majdnem sírtam annyira fájt... azt hittem, hogy megyünk szülni... és végül csak egy kis puki volt... csak gondolom neki sincs túl sok hely már bent :D
38 hkm
Köszönöm a válaszokat. Anyumat is kinozza a süti, szóval az a bűnös. Pedig olyan finom :(
Tény, hogy megijedtem,de szerencsére már vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!