Magne b 6-tól lett valakinek bél és gyomor panasza?
Figyelt kérdés
Már a hasam is megy...20 hetes vagyok és erre tippelek, de lehet, hogy benyeltem valami nyavját?2008. nov. 25. 13:52
1/3 anonim válasza:
Az elején nekem is hasmenést okozott, de 1-2 hét alatt valahogy megszoktam. :) Már nincs ilyen panaszom.
2/3 anonim válasza:
Szia! Igen okozhat hasmenést. Attól is függ, hogy mennyit (úgy értem napi hány mg-ot) szedsz! A második terhességemre nekem is felírták (naponta 2x 150mg). Annyi a "szerencsém", hogy mivel vastablettát is szednem kell, a kettö kiegyenlíti egymást (persze elöfordul, hogy mégsem).
Egy 23 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Igen,a Magne B6 okozhat hasmenést.Szólj a nőgyógyászodnak ha mész hozzá,s igyál sok folyadékot nehogy kiszáradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!