Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hatalmas dilemma! Mit tegyek?

Hatalmas dilemma! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok a párom 28. Sikerült teherbe esnem (természetesen nem szándékosan). Most 4 hetes a pici a hasamban. Véleményeteket kérném.

Pár hónapja vagyunk együtt a párommal és máris gyereket várok. Mindent és mindenkit otthon hagytam és kiköltöztem hozzá külföldre. 1 hónapja érkeztem (a fogantatás idejében). Nagyon sokat vitatkozunk egyszerűen egy-két dologban nem értjük meg egymást. Mit tegyek?

Gondolkoztam az abortuszon, mert korai és rövid kapcsolat ez, viszont a megtartásán is agyalok, viszont ha netán külön mennénk a párom elérné, hogy a gyereket elvennék tőlem és ő lenne a gyámja.

A hatalmas vitáktól és a sírógörcsöktől elbizonytalanodtam. Nem az én jövőmről van most szó, hanem a picivel mit kellene tennem?

Negatív kommenteket nem szeretnék köszönöm!

2013. júl. 20. 11:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy nem muszály a mostani pároddal maradnod. S a gyereket sem muszály megszülnöd. Ám ezt a döntést neked kell meghozni. Mérlegelj mi van a baba mellett és mi ellene, hogy nem e tudnál haza költözni. A családod hogy fogadna, hogy tudnál e dolgozni, mik lenének a lehetőségeid. Gondold át ezeket és utána dönsd el.
2013. júl. 20. 17:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia! Dettó ugyanez történt velem, csak én 22 voltam ő meg 30 és ő elhagyott amikor megtudta h babát várok a 3. hónap együttlét után. Én megszültem és hálát adok az égnek mert a párom visszajött hozzánk és a legkiválóbb apa a világon. Most jön a második pici.

Egyébként a fiú tudja h terhes vagy?

2013. júl. 20. 17:26
 13/17 anonim válasza:
ne vetesd el... utána megbánod
2013. júl. 20. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Menj haza anyukádhoz és szüld meg a babát..
2013. júl. 20. 22:48
 15/17 A kérdező kommentje:

Persze tudja, hogy babát várok.

Próbáltam vele beszélni, de sírógörcsöt kapott és azt hajtogatta becsaptam nem ezt ígértem az elején.

Na most az első terv az az volt hogy megpróbáljuk az együtt élést az, hogy becsúszott a pici mindent összekevert és elbizonytalanodtam.

2013. júl. 21. 10:35
 16/17 anonim válasza:
Ne vetesd el!:( Szegény baba nem tehet semmiről! Nem muszáj együtt maradnod a pároddal, de egy baba mindig örömteli!:)
2013. aug. 24. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Az abortusz gyilkossag... Ne vegyel ilyen bunt Magadra! Ez tenne igazan tonkre az eleted. De ami meg fontosabb, h annak a picinek a fogantatastol joga van az elethez, errol senki ember nem rendelkezhet... Biztos h van mas megoldas, ne a legrosszabbat valaszd/valasszatok!
2013. aug. 24. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!