Izomláz lehet amiatt mert mert "sokat"pakolásztam vagy szülni fogok hamarosan, netán valami baj van?
Szia, én 37+0 vagyok, és kb 1 hete megy ez. Már nyílik a méhszáj (bő 1 ujjnyi), és minden hajnalban hányinger (én is 3-4 között kelek), hasmenés. Az NST-n már szépen látszódtak a keményedések. Ezek már a jóslófájások. Nekem is új volt, mert 3. baba, de ez egyiknél sem volt. Nyákdugó elment már? Nos én eddig azt sem tudtam, mi az, most azzal is találkoztam. Szóval most így kezdődik a szülés, lassan indul be. Készül fel a szervezeted a szülésre. Ez még eltarthat egy-két hétig is, sajnos nekem is így van, két gyerkőc mellett nehéz ez az állapot, de úgy látszik, minden szülés más. Kéz/láb zsibbadás is megvan, ez mind teljesen normális.
Könnyű szülést kívánok neked!
Koszi szepen!:) Nekem is zsibbadnak a vegtagjaim!Akkor nem aggodok hogy mi lehet..:)
A nyakdugom meg nem ment el,legalabbis figyelem mindig pisilesnel a wc tartalmat,es meg nem lattam.Bar kis darabok neha jonnek,az lehet hogy reszben tavozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!