Hamarosan itt a szülés ideje?
Figyelt kérdés
A héten többedjére is bepisiltem, nem magzatvíz, mert mindig tüsszentés közben szaladt be,de nem tudtam ellene semmit tenni. A derekam és a gerincem pedig elkezdett este sajogni is.
37.hkm
2013. máj. 18. 17:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha még nem készítetted el a kórházi csomagodat akkor mindenképp pakolj össze! :D
Kislány vagy kisfiú? tudjátok már a nevét?
Nekem anno (3 éve) semmi jele nem volt, éjjel átfordultam a másik oldalamra és hirtelen elfolyt a magzatvíz. Nevetgélve szültem, mert fájásgyenge voltam.
Most újra babánk lesz 14 hetes vagyok, remélem ugyanilyen gyors és nevetős szülésem lesz!
Hamarosan babázhatsz! Jó egészséget, gyors szülést! :D
2/3 A kérdező kommentje:
Kislány, már összepakoltam,minden készen van.
2013. máj. 18. 18:13
3/3 anonim válasza:
Szülés előtti napon furán fájt a gerincem közepe,derekam:)Hajnalban már fájásokra ébredtem,és meg is lett a baba a 38.héten,ennek már 10 hete. Valóban pakolj össze,ha még nem tetted:) Könnyű szülést és sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!