A régi MÁV kórházba megyek hamarosan 12. heti genetikai ultrahangra, kérhetek róla cd-t vagy dvd-t?
Sajnos spórolnom kell, ezért nem megyek most fizetősre, de nem tudom, adnak-e a kórházban a vizsgálatról felvételt. Vagy kérnem kell? Vigyek cd-t?
Köszi a válaszokat!
Szia!
Ilyet sajnos nem lehet elvárni egy kórháztól!
Én hétfőn voltam a 18 hetesen. Előtte a 12. hetin a Hepinetnél voltam. Ott kaptam dvd-t, nyomtatott képet és legalább 20 percig uh-ztak. Nagyon rendesek voltak, hatalmas tv amin nyomon követhettem az egészet, mindent elmagyaráztak, hogy mit látok stb.
Úgy gondoltam most elmegyek a kórházba (mondván, miért is fizetem a TB-t, ha mindenből a fizetősre megyek?) és ha ne adja Isten találnak valamit, akkor megyek fizetősre.
Gondoltam, hogy nem számíthatok sok mindenre, de még annál is kevesebbet "kaptam".
Konkrétan: felém sem volt fordítva az uh gép, a doki szótlanul nézegette, a végén mondta csak hogy "ezzel a gyerekkel nincsen semmi gond!" és az egész nem volt több 5 percnél. De lehet, hogy még így is sokat mondtam.
El is bizonytalanodtam, hogy vajon tényleg mindent jól megnézett, mivel mégiscsak ez lenne a nagy genetika.
Aztán kaptam egy leletet amin sablon szöveg van + három tőmondat - Élő magzat.Lepény mellől.Rossz szonográfiai viszonyok.
Ja és persze a baba méretei vannak még rajta.
Szóval a lényeg, hogy ne számíts túl sok mindenre, felvételre semmiképp se. :)
Ez érdekes, én egy hete voltam a MÁV kórházban 12. hetin, nem is kértem és mégis adtak papír képet. Lehet, hogy orvosa válogatja. (?)
Kérdező, Neked adtak végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!