Terhes lehetek ha a véreredményemben talált az orvosom terhességi hormont?
Figyelt kérdés
Két hete voltam a nőgyógyászomnál pontosan mensi előtt öt nappal csinált egy ultrahangot meg elküldött vérvételre a ciklusom harmadik és huszonegyedik napján. ( clostit szedek) Azt mondta hogy a prolaktalin hormonom magas és az egyik férfi hormonom is! Viszont van terhességi hormonom amire azt mondta hogy érdekes mivel ma vagyok a tizedik ciklusnapon! De akkor hogy menstruáltam?? Persze tudom hogy előfordúlhat de mégis! Szerintetek? Nagyon szeretnénk a babát! Várom a válaszokat és köszönöm előre is!2013. júl. 19. 19:29
11/21 anonim válasza:
Hogy vagy kedves Kérdező?
Mikor is mész újra vérvételre? Csináltál tesztet azóta? Szerintem ki kell mutatnia már, ha van terhesség.
Szurkolok! :)
12/21 A kérdező kommentje:
Nálam meg voltak a kivizsgálások, semmi bajom nincsen! Semmilyen betegségem! Majd persze hogy megyek uh-ra de majd időpontra ami már meg van csak várnom kell!
2013. júl. 23. 10:50
13/21 A kérdező kommentje:
Félek tesztet csinálni, mert félek hogy negatív lesz! Köszönöm a pozitív hozzászólásokat! Én is remélem hogy baba van a dologban :) 30.-án kedden megyek vérvételre mert akkor leszek a 21.-ik ciklusnapon és akkor kell bár ezt sem értem! Aztán sajna csak jövőhónap 13-ra kaptam időpontot a dokimhoz mert addig szabin van! :( de megpróbálom ma a magánrendelőjében hátha azért beszélni tudnék erről vele legalább!
2013. júl. 23. 10:54
14/21 anonim válasza:
Ekkora hcg-t már ki kellene mutatnia a teszteknek. De ha nem látszik méhben semmi és a hcg emelkedik,akkor nekem felmerülne a méhenkívüli terhesség gyanúja. Ha már az előző ciklusban teherbe estél (a vérvételek előtt) azt már látni kéne uh-on.
15/21 A kérdező kommentje:
Az előző ciklusban nem hiszem hogy teherbe estem volna, éreztem volna akkor valamit, mint tavaly! Mensi 3-ik napján volt a vérvételem, és mensi alatt együtt voltunk szóval én is arra gondoltam hogy mensi alatt estem teherbe ha terhes vagyok! utána nem csináltunk uh-t! Majd akkor lesz uh ha majd megyek hozzá az időpontomra! Ki kértem itt neten egy-két orvos véleményét, és azt írták hogy terhesség nélkül hcg csak úgy nem jelenik meg a szervezetben! Hacsak nem volt egy spontán vetélésem! Hát remélem hogy nem!
2013. júl. 23. 11:03
16/21 anonim válasza:
úgy viszont nem telt el annyi idő, hogy a fogantatás és a vérvétel között ekkorára emelkedjen a hcg. Vagy lehet, hogy én nem értem jól a dolgokat. Ha spontán vetélés van 1 hét alatt kiürül a hcg úgy tudom.
17/21 anonim válasza:
azt írod mensi alatt voltatok együtt, és mensi 3. napján volt a vérvétel. 1-2-3 nap alatt nem lesz hcg a szervezetben.
19/21 A kérdező kommentje:
Jó persze az előtt is voltunk együtt, rendszeresen együtt vagyunk! Én csak kíváncsi volnék hogy mennyire éljem mégis bele magam a babába! Mert az orvosom úgy fogalmazott, hogy van terhességi hormonom szóval lehetséges egy kisebb terhesség csak akkor nem érti hogy akkor mért menstruáltam! Azóta nem néztünk hcg-t mert szabin van :( az sem biztos hogy ma tudok vele beszélni, csak reménykedni tudok! Ma vagyok a 14.-ik ciklusnapon! Kicsit néha görcsölget a hasam meg erős megjön érzésem van, szóval passz, az viszont tuti hogy ilyen még nem volt!
2013. júl. 23. 12:34
20/21 anonim válasza:
Hát én biztos csinálnék egy tesztet. Ha pozi akkor reménykednék, ha nega akkor lehet hogy tényleg vetélés volt, mert akkor az egy hét alatt kiürül (a hcg) a szervezetből ha minden igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!