29-30 hetes kismamik hogy vagytok? Beszereztétek már a baba kelengyéket?

Szia 29+6 hetes vagyok, Teljesen jól viselem estére nehezebb egy kicsit, de nappal minden oké kivéve hogy kicsit vizesedik a bokám, már én is nagyon várom a babát.
Babakelengyénk még nincs meg minden. Babaágy, babakocsi, pelenkázó és pár babaruha. De még van 10 hetem mindent beszerezni :) Boldog babavárást és ne izgulj, az csak árt a babának. :)

30+3-nál tartok. És hát vannak rosszabb napok :) Pl ma kifejezetten fájdalmas ahogy a lányok popója a jobb bordámat vagy májamat (?) nyomja veszett módon. Amúgy minden oké, nem vizesedem, 8 kiló hízásnál tartok. Alvás hellyel-közzel megy. Felébredek párszor, de azért reggelre kipihent vagyok. Délutánra le bírok nyomorodni eléggé, de még 2 hét munka, utána remélem jobb lesz, hogy le tudok bármikor feküdni.
Minden megvan már a babának és nekem is tulkép. Egyszer még el kell mennem az IKEA-ba textilekért, és a Rossmann-ba pelenkákért. Ennyi.
Szülésnél én is úgy vagyok, hogy hol bekaka, ha rá gondolok, hol meg megnyugtatom magam, hogy tuti ügyesek leszünk, és láthatjuk végre egymást.

Szia! Én szerdán töltöttem a 31.hetet. Eddig 4kg fogyásnál tartok, ami jó, mert az előző terhességnél 11kg-ot fogytam. Nekem még pár dolog hiányzik, pl kissapka a kicsinek, meg a pelusa, de amúgy minden megvan, nekem még kell pár dolog a kórházba.
Én is félek, ez lesz a 4.császárom, de mivel az előzőnél nem sikerült az érzéstelenítés, végig mindent éreztem, ezért lehet, hogy most altatás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!