Szamitas szerint 34 hetes terhes vagyok, az uh szerint a
baba meretei alapjan 38 hetesre irt at az orvos. Ennyi
elteres lehet? Bpd 94 mm
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 20:09
1/8 anonim válasza:
Hát ez nagyon érdekes.
Sőt....
Ha biztosra tudod az utolsó menzeszed napját, akkor valóban érdekes.
Azért majd 1 hónap különbség nagyon nem mindegy!!
30hkm
2013. júl. 18. 20:14
2/8 anonim válasza:
Amúgy, tudtommal max 2 hét eltérés lehet.
2013. júl. 18. 20:14
3/8 anonim válasza:
Ez nagyon nagy eltérés. Én is úgy tudom max 2 hét lehet, de inkább 1. Ha tudod az utolsó mensid napját akkor mindenképpen járj a dolog után, nehogy aztán idő előtt megindítsák a szülést mert "túlhordod". Hallottam ilyet. Január végére volt a mama kiírva, és novemberben kitalálták, hogy már 39 hetes, decemberben megindították a szülést, és kiderült még csak 38 hetes volt a magzat.
2013. júl. 18. 20:26
4/8 anonim válasza:
Genetikailag nagyobbak a babád méretei, erről van szó. Amúgy 2 hét belefér simán, tehát ennyivel lehet valóban idősebb a terhesség, többel nem igen.
A fiam méretei is 33 hetesen 36-nak feleltek meg, ami ugye már 3 hét. Amúgy a 38. héten szültem és 3960 grammal és 54 cm-el.
2013. júl. 18. 20:27
5/8 anonim válasza:
Nekem ugyanekkora volt a babám 34. hetes ultrahangon.. és senki se mondta, hogy 4 héttel idősebb lenne, csak néztek nagyokat hogy milyen nagy ez a gyerek, meg hogy a cukrom rendben van-e... Egyébként neked rendben van???
38 hetes vagyok, és az utóbbi hetekben már nem nőtt annyit, hogy olyan óriás baba legyen... inkább csak növöget :) Így is van már legalább 3600 gramm.. Most 37. héten 97-98 mm volt a Bpd-je szóval már nem nőtt olyan hú de sokat!
2013. júl. 18. 21:04
6/8 A kérdező kommentje:
Az elso babam sem volt kicsi, 3850 g-mal szuletett. valszeg a 2. meg nagyobb lesz. de azert 4 het elteres nem keves!
2013. júl. 18. 21:16
7/8 anonim válasza:
Ezekről a mérésekről meg csak annyit h engem is azzal ijesztgettek h óriás babám lesz. 4kg felett lesz az tuti. Erre 50cm és 2700g volt a lányom amikor megszületett. Úgyh nem kell hinni annak h mérnek. :)
2013. júl. 18. 22:16
8/8 anonim válasza:
Utolsó kicsit megnyugtattál,mert nekem is nagyobban mérték 2 héttel a kislányomat.Az a fura,hogy az előző Uh-okon meg 4 nappal kisebbnek... Én is kicsi vagyok,nem tudom hogy férne ki belőlem 3,5 kilónál nagyobb gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!