Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18hetes vagyok es tegnapelott...

Dia*** kérdése:

18hetes vagyok es tegnapelott voltam UHgon, de most eleg nyugtalan vagyok ugyanis a baba meretei aggasztanak. A BPD:44mm, HC:163mm, AC:123mm, TAD:40mm, FL:26mm. Szerintetek jo meretek?

Figyelt kérdés
Igazabol az AC es az FL aggaszt.nem kissebb mint kellene?
2013. júl. 18. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon találsz átlagértékeket meghatározott terhességi hetekre.Eszerint 18 hetesen az AC átlagértéke 131mm (+-15) a babádnak 123 mm, ez simán benne van a -15 mm-es határban, az FL értéke :28 mm (+-5) ez is teljesen normális a babádnál. A pocija kisebb picivel. De egyébként akár mérésből is fakadhat kisebb eltérés...

Szerintem nincs miért aggódnod:)

2013. júl. 18. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenek voltak:

19.hét: BPD:47mm hc:165mm ac:140mm fl: 27mm becsült súly:310g hum:27mm lepény: hátsó falon szabályos szerkezet és vastagság magzatvíz: átlagos mennyiségű köldökzsinór három ér keresztmetszet ábrázolódik

Szerintem teljesen jók a méretek;)

30hkm

2013. júl. 18. 13:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen igy kicsit nyugodtabb lettem:-)peddig masodik gyerek lessz ugyhogy nem ertem miert felek ennyire...az elsonel nem voltam ilyen...lehet velem van baj...:-))
2013. júl. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!