Akik szeptemberre várják a babájukat, hogy vagytok? Izgultok-e már?
Figyelt kérdés
én szept 22 re vok kiírva, és jól viselem a terhességem nem vizesedek , picit fáradékony vagyok vashiányom van.... már alig várom h lássam a babócám kis arcát.-)))2013. júl. 18. 19:06
31/46 A kérdező kommentje:
19nap !
2013. aug. 29. 20:02
32/46 anonim válasza:
Lesz egy fura kérdésem lányok...
27re vagyok kiírva...
Szinte minden nap van hasmenésem ami enyhe görcsökkel társul...
Nem kóros hasmenés...de van, hogy napi 2-3x....
Ez lehet a szülés közeledte???
33/46 anonim válasza:
Allitolag van ilyen termeszetes tisztulas, sztem lehet arra keszul a szetvezeted, hacsak nem ettel vmit ossze...
34/46 anonim válasza:
Mostanra kb 10pere jobban vagyok, de így 40 percen keresztül 5 perces kigagyassal a wc-n ülve aggodalmaskodtam:( megint 2x hasmenés. Most csak hányingerem volt, hal istennek most nem hánytam. Azért remelem meg nem készül kijönni a kislányom !!!!
36hkm
35/46 A kérdező kommentje:
én is így vagyok kb egy hete, hasmenés , van amikor egész nap ... van amikor egyszer kétszer, jóslóim vannak már 3 hete , durván .... a hányinger lehet azért is mert kicsi már a helye a bébinknek és felnyomja a gyomrunkat nekem is szokott... de én már szülnék nagyon! :-)
2013. aug. 30. 08:52
36/46 anonim válasza:
Valaki tul esett mar? :) nekem meg 10 napom van
37/46 anonim válasza:
Nekem is 10 napom van. Minden nap ugy kelek fel, hogy ma talan... viszont nincs semmi elojele:( Jo kicsit neha gorcsolget a pocim, hatam is faj neha, de elmulik.
Annyira szulnek maaaar :)))
38/46 anonim válasza:
Sziasztok!Hanna baba anyukája vagyok :) Szeptember 3.án megszületett kislányunk, 3450gr 54cmrel, sima szüléssel össz vissz 2,5óra alatt :)
39/46 A kérdező kommentje:
Gratulálok !!!!!!!! sok- sok örömöt egészséget nektek! 38hkm :-))))
2013. szept. 12. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!