Akik szeptemberre várják a babájukat, hogy vagytok? Izgultok-e már?
Sziasztok!Én szeptember 11re vagyok kiírva, és már nagyon nagyon várjuk a kislányunkat!A 32. hetet tapossuk, dokim szerint nem húzzuk ki a végéig, mert már most nyílok :) 36-38. hétre "jósolja" a szülést :) Kislányunk már be van fordulva menet irányba :D Én már nehezen viselem a terhességem, óriási a pocakom 110es körfogattal vagyok most, a pocakom annyira fent van, h a gyomorsavam éjjelente kínoz és nem alszok!Csípőcsontom és szeméremcsontom pedig nagyon fáj már napok óta!De nem panaszkodom, mert megéri szenvedni az én kis picikémért :) A járásom már nekem is pingvines egy ideje és csiga lassú :D A napok nálam is lassan telnek :(
A 30 hetes uhán mi már túl vagyunk, 1459gr saccolták akkor per pill :)
A ti babáitokat h fogják hívni?A miénk Hanna lesz :)
Kérdező!Ne is mondd, én is a falnak megyek ezektől..h majd megtudod..engem is próbálnak ijesztgetni h júj így meg úgy lesz minden!De lepereg rólam :) Engem az akaszt ki mikor azt mondják h húú óriás baba lesz mert nagyon nagy a hasam, holott, abszolút átlagos a babám mérete, nem saccolják 4 kgra sem meg semmi ilyesmi!Mindig mondom h nagy pocakban is lehet pici baba és picibe is óriás baba :) Nem ettől függ :) A másik meg mikor a hasamból ítélik meg h tuti h fiú...holott 3 4D és csomó sima 2d uh igazolta már h kislány, sosem mondták kisfiúra, és egyértelműen láttuk h mivan a lába közt 4Dn :D De mindig mondják h majd meglátom...olyan rosszindulatúak nálunk is :( Szép napot mindenkinek!
Hanna baba anyukája :)
Juhhhuuuuu!!:-)
Visszaszámlálás van! Kiírt időpontig 28 nap:P
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!