Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik szeptemberre várják a...

Akik szeptemberre várják a babájukat, hogy vagytok? Izgultok-e már?

Figyelt kérdés
én szept 22 re vok kiírva, és jól viselem a terhességem nem vizesedek , picit fáradékony vagyok vashiányom van.... már alig várom h lássam a babócám kis arcát.-)))
2013. júl. 18. 19:06
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Sziasztok én szeptember 28.-ra vagyok kiírva, eddig én is jól vagyok kicsit vizesedik a lábam, de azonkívűl meg a folytonos pisilésen kívül minden oké :) 29+6 hkm
2013. júl. 19. 08:39
 22/46 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok nekünk kislányunk lesz, és már nagyon nagyon várjuk.
2013. júl. 19. 08:40
 23/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én szeptember 11re vagyok kiírva, és már nagyon nagyon várjuk a kislányunkat!A 32. hetet tapossuk, dokim szerint nem húzzuk ki a végéig, mert már most nyílok :) 36-38. hétre "jósolja" a szülést :) Kislányunk már be van fordulva menet irányba :D Én már nehezen viselem a terhességem, óriási a pocakom 110es körfogattal vagyok most, a pocakom annyira fent van, h a gyomorsavam éjjelente kínoz és nem alszok!Csípőcsontom és szeméremcsontom pedig nagyon fáj már napok óta!De nem panaszkodom, mert megéri szenvedni az én kis picikémért :) A járásom már nekem is pingvines egy ideje és csiga lassú :D A napok nálam is lassan telnek :(

A 30 hetes uhán mi már túl vagyunk, 1459gr saccolták akkor per pill :)

A ti babáitokat h fogják hívni?A miénk Hanna lesz :)

2013. júl. 19. 09:03
 24/46 A kérdező kommentje:
örülök hogy ennyien lettünk! mi is voltunk 31 uh án, nekem 1745g volt a fiam! a dokim szerint hamarabb fog jönni, de ha a végéig kihúzzuk lesz vagy 4kiló , egyem meg . mindegy csak minden rendben legyen.Igen aktív baba. A szüléstörténetben benne vagyok , első baba , hát izgatottan várom mi vár ránk... de nagyon pozitív vagyok e téren, meg mit is parázzak úgy is valahogy kijön:-))))) bár engem sokan riogatnának de nem jön nekik össze, bátor vagyok:-))) én legjobban ezektől a mondatoktól vagyok ki: majd megtudod... aludd ki magad mert nem fogsz aztán ha meglesz a baba egy darabig... miért ilyen rosszindulatú némelyik ember? vagy csak nekem vannak ilyen goncsi ismerőseim?
2013. júl. 19. 09:50
 25/46 anonim ***** válasza:

Kérdező!Ne is mondd, én is a falnak megyek ezektől..h majd megtudod..engem is próbálnak ijesztgetni h júj így meg úgy lesz minden!De lepereg rólam :) Engem az akaszt ki mikor azt mondják h húú óriás baba lesz mert nagyon nagy a hasam, holott, abszolút átlagos a babám mérete, nem saccolják 4 kgra sem meg semmi ilyesmi!Mindig mondom h nagy pocakban is lehet pici baba és picibe is óriás baba :) Nem ettől függ :) A másik meg mikor a hasamból ítélik meg h tuti h fiú...holott 3 4D és csomó sima 2d uh igazolta már h kislány, sosem mondták kisfiúra, és egyértelműen láttuk h mivan a lába közt 4Dn :D De mindig mondják h majd meglátom...olyan rosszindulatúak nálunk is :( Szép napot mindenkinek!

Hanna baba anyukája :)

2013. júl. 19. 10:42
 26/46 A kérdező kommentje:
igen , igen , nekem is átlagos a pocim, és mondják h mekkora lesz , de amúgy egy csomó helyen megnéztem és 31 uh méreteken van akinek már 2200 g is volt a babája és mégis átlag súlya lett... még az orvos is téved nagyon sokszor, én is láttam már egy csomó elllenpéldát , nagy pociban kis bébi és fordítva, ez is olyan mint a csúcsos ha fiú , lányos ha kerek ... nekem most kezd csúcsosodni eddig tök kerek volt. erről ennyit:-)) elejébe nem bírtam húst enni mondták tuti lány mivel az édeset kívánom, hát fiú egyértelműen láttuk az uh kon.-)))) kis kukacosom! de már túllépek ezeken az okosságokon, nem is gondoltam volna h a terhesség ilyeneket hoz ki más emberekből, hogy dől belőlük az okosság , bölcsesség....
2013. júl. 19. 12:14
 27/46 anonim ***** válasza:
Kozeleg az ido csajok :)))))
2013. aug. 29. 17:40
 28/46 anonim ***** válasza:

Juhhhuuuuu!!:-)

Visszaszámlálás van! Kiírt időpontig 28 nap:P

36hkm

2013. aug. 29. 17:42
 29/46 anonim ***** válasza:
:-D 24 nap!
2013. aug. 29. 17:49
 30/46 anonim ***** válasza:
13nap ;)
2013. aug. 29. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!