Akik szeptemberre várják a babájukat, hogy vagytok? Izgultok-e már?
Figyelt kérdés
én szept 22 re vok kiírva, és jól viselem a terhességem nem vizesedek , picit fáradékony vagyok vashiányom van.... már alig várom h lássam a babócám kis arcát.-)))2013. júl. 18. 19:06
11/46 anonim válasza:
Utolsó:)
Neked ki volt a dokid?(ha szabad tudni)
Nekem a Nyulasi Gábor, nagyon szeretem:-))
12/46 anonim válasza:
Gutmann Orsolya. Fiatal, es szerintem nincs akkora tapasztalata. En nem ereztem magam biztonsagba, nem volt meg bizalmam fele:( Most viszont Szuromi Andrashoz jarok, es sokkal nyugodtabb vagyok:) (elso)
13/46 anonim válasza:
Sziasztok! Én szeptember 23.-ra vagyok kiírva, kislány lesz. Nekünk 2 hét múlva lesz az uh., azon izgulok, hogy beforduljon(tesója faros volt, császározni kellett).Még jövő héten dolgozok, aztán újra 2 év babázás!
14/46 anonim válasza:
3 as vok, javaslatom: szules utan itt talalkozunk es egy egY szulestortenettel folytatjuk...oke??:)))
16/46 anonim válasza:
Tius25-egy masik kerdesnel megtalaltam a pocis kepedet:) Nekem is pont ekkora :)) (elso)
17/46 anonim válasza:
;-) növöget:))
Csinálsz pocis képeket hétről -hétre?:)
Én 12.héttől fotózom:-)
18/46 anonim válasza:
Igen csinalok, de en nem hetente, hanem olyan 3-4 hetente a pocakos naplomba:)
19/46 anonim válasza:
Igen, biztos hogy úgy jobban látni a változást!:-)
20/46 anonim válasza:
Sziasztok :) En szeptember 30-ra vagyok kiirva es sajnos meg nem tudom a babam nemet. Kedden megyunk 4d-re mar alig varom, ott talan vegre megmutatja magat nekunk. Utoljara 21 hetesen, nagyon reg, voltam kotelezo uh-n es itt (Ausztralia) sajnos nincs is tobb kotelezo.
En eleg jol vagok, de a csigatempo itt is megvan es az alvas mar igen kenyelmetlen tud lenni. Az en oldalam is pupozodik :) Nekem idonkent legszomjam is van, ami eleg kellemetlen.
Drukkoljatok, hogy kedden megmutassa magat vegre :)
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!