Akik szeptemberre várják a babájukat, hogy vagytok? Izgultok-e már?
Szia. Szinten szept 22re vagyok kiirva:) kisfiunk lesz, es Noel lesz a neve:)) Jovoheten megyek ultrahangra, mar nagyon varom, mert utoljara 4dn voltunk a 26 heten, eleg regen lattam:( Izgulok, aggodok, de nagyon varom, hogy megszulessen:) A napok csak vanszorognak...Amugy a terhesseget en is jol viselem, en se vizesedem, a pocim se olyan nagy, jogy akadalyozna barmiben-talan az egyetlen dolog, hogy faradekonyabb vagyok:)
30hkm
Sziasztok! Én szeptember 28ra vagyok kiírva, dokim szerintem hamarabbra várjam..:-)
Jól vagyunk, bár az éjszakák álmatlanok...reggelente görcsöl a lábam, esténként a hátam fáj.
Kislányom lesz, Ellie lesz a neve:) apuka küldöldi.
Sokat mocorog, utoljára 24 hetesen voltam 4Dn, illetve rvosnál mindig nézik, így e hét hêtfőn 2Dn.
Nagyon várom már a napot:-)))
Mi most festünk, szépítjük a lakást, de nagyjából mindenünk megvan:-)
30hkm
Erdekes, nekem meg egyaltalan nincsen folyasom, vagy csak nagyon minimalis...a seta az nekem is csigatempoban tortenik:) a kis testreszeit nekem is kidugdossa:)
Ti voltatok mar a kotelezo uhn? Ki hol fog szulni? :)
Én nekem jövőhét pénteken lesz az uh:-) akkor leszek 31 hetes.
Szent Imrében fogok szülni:-)) valaki esetleg arra?:)
Eloszor nekem is a szent imre volt a korhazam, aztan nem voltam megelegedve a nodokival, es valtottam a 25 heten. Most a szent janos lesz a korhazam.
Egyebkent en jovohet szerdan megyek kotelezo uhra, szinten a 31 heten. Nagyon varom:) .(elso)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!