Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes terhesen még mehetek...

30 hetes terhesen még mehetek esküvőre és lakodalomba?

Figyelt kérdés

Hivatalosak vagyunk egy barátunk esküvőjére és lakodalmába. Én nagyon szeretnék menni, egy kis tánc, evés-ivás jól esne. Eddig panaszmentes terhes vagyok, egyedül terhességi cukrot diagnosztizáltak nálam, de a diétát szépen tudom tartani, a lagziban sem csábulnék el. Az ismerősök azonban le akarnak beszélni, mert szerintük nem terhesnőnek való a mulatozás. Az esküvő előtt pár nappal pont hivatalos vagyok az orvosomhoz, így friss orvosi véleménnyel mennék, eddig elfelejtettem őt megkérdezni, hogy mi a véleménye. Ti bevállalnátok? Nem messze lesz a lakodalom, bármikor haza tudnánk jönni, ha nem érezném jól magam.

28hkm

2013. júl. 17. 20:34
1 2
 11/17 gabszem ***** válasza:
menjél nyugodtan, érezd jól magad!
2013. júl. 17. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi gond a terhességeddel miért ne mehetnél? Én is nemrég voltam, 31 hetesen, igaz nem maradtunk végig a lagzin, de jól éreztem magam!
2013. júl. 17. 21:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Hogyne mehetnél én 29 hetesen voltam a saját lagzimon!!!:-))))))))
2013. júl. 17. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
38 hetes km vagyok,szombaton en is megyek lagziba delutan haaromtol,hajnalig tart ,de addig maradunk ameddig jol erzem magam,a terhesseg alatt en is sokat mozogtam ,nem tudtam felpolcolt labbal uldogelni.Erezd jol magad,ha valmi nincs rendben ugy is ereztetni fogja a babad es haza mentek,Jo mulatast
2013. júl. 18. 07:28
 15/17 anonim ***** válasza:

29 hetes terhes voltam a lányommal a saját esküvőnkön! Semmi baj nem volt! :D Jót buliztunk! :D

Most 23+5 hetes vagyok, a lányom 22 hónapos és nap mint nap lefutok vele egy fél maratoni távot a játszótéren, súlyt emelünk (11 kg). Szóval minden napom egy Olimpia! :D

Menj nyugodtan és érezd jól magad! :D

2013. júl. 18. 07:57
 16/17 Lues ***** válasza:
Én 32 hetes kismama voltam mikor esküvőn voltunk. Ráadásul a lagzi egy szomszédos településen volt. :) Meg sem fordult a fejemben, hogy ne menjek, annál is inkább, hogy unokatesóm ment férjhez. Nem maradtunk végig, de addig ott voltunk míg a picurinak is jól esett. :) Jó mulatást nektek!
2013. júl. 18. 09:33
 17/17 anonim ***** válasza:

én még 37 hetesen is elmegyek lakodalomba.

33 hkm

2013. júl. 18. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!