30 hetes terhesen még mehetek esküvőre és lakodalomba?
Hivatalosak vagyunk egy barátunk esküvőjére és lakodalmába. Én nagyon szeretnék menni, egy kis tánc, evés-ivás jól esne. Eddig panaszmentes terhes vagyok, egyedül terhességi cukrot diagnosztizáltak nálam, de a diétát szépen tudom tartani, a lagziban sem csábulnék el. Az ismerősök azonban le akarnak beszélni, mert szerintük nem terhesnőnek való a mulatozás. Az esküvő előtt pár nappal pont hivatalos vagyok az orvosomhoz, így friss orvosi véleménnyel mennék, eddig elfelejtettem őt megkérdezni, hogy mi a véleménye. Ti bevállalnátok? Nem messze lesz a lakodalom, bármikor haza tudnánk jönni, ha nem érezném jól magam.
28hkm
29 hetes terhes voltam a lányommal a saját esküvőnkön! Semmi baj nem volt! :D Jót buliztunk! :D
Most 23+5 hetes vagyok, a lányom 22 hónapos és nap mint nap lefutok vele egy fél maratoni távot a játszótéren, súlyt emelünk (11 kg). Szóval minden napom egy Olimpia! :D
Menj nyugodtan és érezd jól magad! :D
én még 37 hetesen is elmegyek lakodalomba.
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!