Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az Utrogestan segíteni fog?

Az Utrogestan segíteni fog?

Figyelt kérdés
2 csepp barna foltocska tegnap este a wc papíron,meg ma 1 csepp.Az orvos utrogestant írt fel a 12.hétig szednem kell.Nem görcsölök,nincs vérzésem,szerintetek segít a gyógyszer?megmarad a kisbabám?Kicsit elszontyolodtam!!!
2013. júl. 17. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is barnáztam, nekem elment a baba, a mérete alapján kb. akkor, amikor abbamaradt a barnázás. Más tünet nem volt. De én nem kaptam gyógyszert.

Minden esetre ne hajtsd túl magad, és szerintem próbálj feküdni 1-2 napot, és utána is minél többet.

2013. júl. 17. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Használd csak, remélem megmarad!! Nekem sajnos nem tartotta meg. Kettő ment el. Ne szomorkodj, rendben leszel!!
2013. júl. 17. 23:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 6 hetesen barnáztam, akkor C vitamint mondott a doki, 8 hetesen véreztem akkor kaptam Duphastront (ugyan az mint a utro. csak más gyártó) 12. hétig kellett szedni 3x1 és semmi baja nem lett a babának. Szerintem egyébként amúgy sem lett volna baja, de persze beszedtem a gyógyszert, hogy biztosra menjünk. (de a hormon szintemmel semmi baj nem volt)
2013. júl. 18. 06:54
 14/16 A kérdező kommentje:
én is elkezdem szedni,de vigyázni is fogok magamra.Egésznap nem feküdhetek,de nem fogom magam megeröltetni.
2013. júl. 18. 07:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem az első babám elment 11.héten,pedig szedtem.

A másodiknál növényi erdetű progeszteronkrémet használtam a 7.héttől-20.hétig.Így is végig véreztem az első 12.hetet,de megmaradt :)

Szinte végig feküdtem és aludtam.Pihenj amennyit csak tudsz.

Még a magnéziumot mondanám,hogy próbáld szedni görcsölés ellen.Nekem a védőnő mondta a 11.héten,hogy milyen fontos.

Azóta szedem.

25hkm

2013. júl. 18. 08:20
 16/16 A kérdező kommentje:
én a magnéziumot az első perctől szedem,napi 1-el kezdtem,de tegnaptól napi 3-at veszek be.
2013. júl. 18. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!