Van/volt aki 3x2 Utrogestan hüvelygolyót használt a terhesség 12. hetéig?
Nekem az ötödik hét óta kellett szednem, először 3x1-et, aztán megemelték 3x2-re, most vagyok a 10. héten.
A 12. hét után fokozatosan kell visszavennem, először 3 napig 3x1-et megint, aztán három napig 2x1-et és utána abbahagyhatom.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Nem érem el a dokit,hogy megkérdezzem,hogy folytathatom-e ,de akkor addíg is folytatom!
Ágynyugalom szükséges? Mert az orvos csak pihenést mondott .
Mindíg csak reggelre jött a barna folyás amúgy,nappal semmi,mostanra remélem el is múlt,de azért fekszek! Csak már nagyon kényelmetlen.
kedves utolsó,neked is nagyon köszönöm a válaszod!
Most megpróbálok sétálgatni és szoktatni magam vissza az álló helyzethez,mert már tényleg nagyon rossz,de nagyon megilyedtem a barna folyástól! Sajnos már én is túl vagyok egy vetélésen,sajnos a jel ez volt akkor.De az más volt,mert ott a tesztem is nagyon halvány volt még a 6. héten is ! Most erősödik és sokkal erősebb alapból is.Alig várom,hogy mehessek ultrahangra,látni szeretné,hogy minden rendben van!
Sajnos sokan így járunk és nem is egyszer! Az orvosok csak akkor tesznek valamit,amikor már túl van az ember legalább kettő ilyen szörnyűségen (általában ezt olvasom).
Most is nagy szerencsém volt,mert az orvosomat felhívtam,hogy pozi a tesztem ,de barnázok,mire Ő azt mondta,hogy 3 nospa naponta és másnap menjek be hozzá megnéz,de azért megkérdezte mióta késik,mire mondtam neki,hogy még csak most (nem) kell megjönnie.Mire Ő egyből azt mondta,hogy akkor nem vagyok terhes és a tesztem is hamisan pozitív,nem kell nospa és be se menjek hozzá. Hát nem megyek többet,egy másik orvos aznap rendelésen kívül,ismeretlenül fogadott és felírta az utrot,3 napja nem volt problémám és most próbálok óvatosan mindent csinálni.a mai tesztem majdnem olyan erős mint a kontroll csík,nagyon örülök és reménykedek!Ez a baba most megmarad :)
Köszönöm,hogy leírtátok a tapasztalatokat!
Mindenkinek gratulálok a babákhoz,jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!