Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az Utrogestan segíteni fog?

Az Utrogestan segíteni fog?

Figyelt kérdés
2 csepp barna foltocska tegnap este a wc papíron,meg ma 1 csepp.Az orvos utrogestant írt fel a 12.hétig szednem kell.Nem görcsölök,nincs vérzésem,szerintetek segít a gyógyszer?megmarad a kisbabám?Kicsit elszontyolodtam!!!
2013. júl. 17. 16:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem segített, max. adagot kaptam (3*2), de gyönyörű kisfiam született.
2013. júl. 17. 16:26
 2/16 Kerria ***** válasza:
nekem segített, hasonló vérzésgondra mint a tied. 3*1 volt a napi adagom, 8. héttől a 16. hétig kellett szednem. Szerencsére minden rendeződött. Most 26 hetes vagyok már.
2013. júl. 17. 16:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Inszem miatt én alapból használtam a 12.hétig, napi 2 db-t. 19hkm
2013. júl. 17. 16:40
 4/16 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, ha nem genetikai a probléma segít megtartani a babàt. Nekem rendes vérzés és barnàzás miatt is írtàk fel, napi 2*2-t . Úgy egy hét alatt megszüntette a problémát. De attól a 12. hétig szednem kell.
2013. júl. 17. 17:02
 5/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat,remélem nekem is segíteni fog.Az orvos mikor megvizsgált kicsit fájt,azóta,hogy hazaértem picit erősebb lett a barnázás.Lehet azért mert az orvos megvizsgált?Mennyi idő míg elmúlik majd?
2013. júl. 17. 17:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Az utro csakis akkor segit ha progi hiányod van.Ha mástól vérzel akkor nem segit sokaknak felirják van akinek el se mulik töle a barnázás.

Ha genetikai hiba van vagy nem jol ágyazodott be akkor nincs az a gyogyszer ami bent tartja.

2013. júl. 17. 17:29
 7/16 A kérdező kommentje:
az orvos a mai uh alapján azt mondta jó helyen van,nincs semmi gond,már van szikhólyag,szépen nőtt ahogyan kell,szóval szerintem jól ágyazódott be.Picit túl hajtottam magam,tegnap sokat sétáltam és lehet azért jött ez a barnázás nem tudom:/ de remélem az utro megteszi a hatását.
2013. júl. 17. 17:33
 8/16 anonim ***** válasza:
Hát nekem rendes barnás folyásom volt 1 hétig és csak rutascorbint (C-vitamint) kaptam rá és a babámnak semmi baja nem lett. Ha nem szednéd a gyógyszert akkor se történne semmi a babáddal! Teljesen normális, hogy az elején néhány csepp barnázásod van.
2013. júl. 17. 17:33
 9/16 Timcsikusz ***** válasza:

Én az első trimesztert végig barnáztam.

szedtem Utrogestant 3*2-tőt de a barnázás nem múlt el tőle.

Végülis segített mert már 29+4 hetes vagyok.

Pihenj sokat amennyit csak tudsz!

2013. júl. 17. 19:19
 10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,már most jobb egy picit a barnázás,kezd csitulni szerencsére:) de a gyógyszert egy picit erősítésnek gondolom.
2013. júl. 17. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!