Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, de már nincs...

Terhes vagyok, de már nincs vissza út! Segítene valaki?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 12 hetes terhes és csak nem rég derült ki.. A szüleim sem tudják! Abszolút nem látszik rajtam, de még csak előjele sem volt.. Nem tudtam róla. A MENSZESZEM ugyanúgy megjött..Nem hánytam, rosszul voltam, de másnak tulajdonítottam. A nőgyógyászom el akarja mondani a szüleimnek! Az apának meg főleg nem merem elmondani!! SEGÍTSETEK:( csak a legjobb barátnőm tudja.. el lehet vetetni? szóljak Anyuéknak?
2013. júl. 17. 01:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Okos lány vagy te, biztos vagyok benne hogy sikerül rendbe tenned az életed. Fiatal vagy még ez igaz de attól még igen is lehetsz jó anya, és az anyaság nem zárja ki azt hogy elérd azt amit szeretnél az életben. Hiszen gondolom attól tanulsz tovább. Nem lesz könnyű de képes leszel rá, hidd el hogy jó döntést hoztál.
2013. júl. 20. 10:48
 32/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki kedves és megértő volt :) Drukkoljatok nekem
2013. júl. 20. 14:45
 33/35 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, h megtartod!

Tudd, hogy valóban nagyon nehéz lesz és lesznek pillanatok, amikor megfordul a fejedben, hogy kellett ez Neked? DE a következő pillanatban és egész életedben megbizonyosodsz majd róla, hogy bizony kellett és Ő lesz a mindened!

Igyekezz mindent úgy csinálni, hogy Ő egy előrelátó, mindenre felkészített, talpraesett lány legyen! MInt az anyukája, aki ha már így alakult, vállalja a felelősséget érte és szereti majd Őt! :)

Jönni akart a kicsi Hozzád és ennek oka van!

Legyél erős, kitartó, szerető és határozott! :) Emelt fejjel jár, hiszen van egy babád, akit TE nem eldobtál, hanem várod Őt! :)

A párod mit szólt Hozzá? Sok erőt, és egészséget Hozzá! :)

Üdv: Egy 14 hós Tündérke anyukája, :)

2013. júl. 21. 21:19
 34/35 anonim válasza:

Nagyon örülök, hogy megtartod a babát! Sok erőt és boldogságot a felneveléséhez! Szurkolok! :)

egy védőnő hallgató :)

2013. júl. 29. 19:00
 35/35 anonim ***** válasza:
Szuper vagy, sok boldogságot kívánok :)
2013. júl. 29. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!