Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, de már nincs...

Terhes vagyok, de már nincs vissza út! Segítene valaki?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 12 hetes terhes és csak nem rég derült ki.. A szüleim sem tudják! Abszolút nem látszik rajtam, de még csak előjele sem volt.. Nem tudtam róla. A MENSZESZEM ugyanúgy megjött..Nem hánytam, rosszul voltam, de másnak tulajdonítottam. A nőgyógyászom el akarja mondani a szüleimnek! Az apának meg főleg nem merem elmondani!! SEGÍTSETEK:( csak a legjobb barátnőm tudja.. el lehet vetetni? szóljak Anyuéknak?
2013. júl. 17. 01:33
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
21%
Megszülöm helyetted.
2013. júl. 17. 01:34
 2/35 anonim válasza:
85%

Igen, mindenképpen szólnod kell a szüleidnek! Egyrészt kiskorú vagyok, tudniuk kell, másrészt szükséged lesz a támogatásukra. Mind lelkileg, mind anyagilag, hisz 16 évesen nyilván iskolás vagy.

Az apukának szólnod kell! Az ő gyereke is, joga van tudnia róla.

2013. júl. 17. 01:35
 3/35 anonim válasza:
80%
Hát mindenképpen szólj a szüleidnek, mert ha el is veteted, tudniuk kell. De hogy el lehet e vetetni, a nőgyógyászoddal vitasd meg, ne itt.
2013. júl. 17. 01:36
 4/35 anonim ***** válasza:
21%

ha ez igaz, nagyon gyorsan,

a szüleidnek azonnal, mire vársz, ezt nem lehet eltitkolni,

másnak a nyakába meg ne varrjad, amit csináltál, szóval szex után talán vállald a felelősséget is, állj oda és mond el N

2013. júl. 17. 01:36
 5/35 anonim válasza:
8%
A 12. hét a legszigorúbb határ az abortusztörvényben. Szerintem, beszélj anyukáddal!
2013. júl. 17. 01:37
 6/35 anonim ***** válasza:
0%

Asszem 12 hetes korig lehet elvetetni.

Miben segítsünk? Utólag már nem lehet mit tenni, akkor kellett volna észnél lenni, amikor védekezés nélkül szexeltél. Akkor nem gondoltál erre?

2013. júl. 17. 01:37
 7/35 anonim válasza:
52%

Mindenképp szólj anyukádéknak.

A baba apjával mi van ? Tudja?

2013. júl. 17. 01:40
 8/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtok!

A vicces az, hogy gumit is használtunk nem durexet hanem valami nonameet.. Ki is szakadt, de már csak mikor kihúzta. Annyira szégyellem magam! Nem tudja , nem merem neki elmondani :( Anyunak holnap azzal kezdem, hogy közlöm.. Csak annyira félek mi lesz ezek után.. Nem bírom ezt a terhet.

2013. júl. 17. 01:43
 9/35 anonim válasza:
100%

És mi az hogy semmi előjele nem volt? '

KISZAKADT A GUMI. ez 1 marha nagy előjel!

2013. júl. 17. 01:50
 10/35 A kérdező kommentje:
Te szerencsétlen! 18 éves.. És nagyon jól tanulok nem össze vissza baszok 4 hónap után feküdtem le vele és az első szerelmem.
2013. júl. 17. 01:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!