Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, de már nincs...

Terhes vagyok, de már nincs vissza út! Segítene valaki?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 12 hetes terhes és csak nem rég derült ki.. A szüleim sem tudják! Abszolút nem látszik rajtam, de még csak előjele sem volt.. Nem tudtam róla. A MENSZESZEM ugyanúgy megjött..Nem hánytam, rosszul voltam, de másnak tulajdonítottam. A nőgyógyászom el akarja mondani a szüleimnek! Az apának meg főleg nem merem elmondani!! SEGÍTSETEK:( csak a legjobb barátnőm tudja.. el lehet vetetni? szóljak Anyuéknak?
2013. júl. 17. 01:33
1 2 3 4
 21/35 A Ferike válasza:
100%

Tessék felnevelni!

Jótanuló, felelős, okos lány. Biztos jó anya lesz belőled, csak a sziget helyett máshogyan fogsz szórakozni.

2013. júl. 17. 02:49
 22/35 anonim ***** válasza:
82%
Miért kell ilyeneket írogatni egy 16 éves lánynak? Igen, hibázott, megbánta, és biztosan tanul belőle egy életre, sőt még ami rá vár, az sem lesz gyalog galopp, de miért ítélkeztek felette ilyen alpári stílusban? Szerintem gyorsan beszélj a szüleiddel, és ha még nem késő, vetesd el, és sokkal okosabban állj a szexuális élethez! Nekem is van nagyobbacska lányom (13), szerencsére őt még nem érdekli az ilyesmi, de bizony a szexuális életnek megvannak a veszélyei, ehhez még érned kell egy kicsit, ha testileg készen is állsz rá, lelkileg még éretlen vagy hozzá.
2013. júl. 17. 08:26
 23/35 anonim ***** válasza:
69%

Először is nyugodj meg!

Igenis felelősségteljes voltál, hogy ennyit vártatok a szexxel és védekeztetek is. Én sem hittem volna, hogy ebből baba lehet, hogy ott szakad, ahol nincs sperma. :(

Tudom hogy ez most hülyén hangzik, de vedd ezt égi jelnek. Nem mintha extrán hívő lennék, de ha ennyiből összejött, ez a baba Hozzád szeretne tartozni! :)

Most és még pár hónapig, vagy egy évig nagyon nehéz lesz ezt meglátnod benne, de leírhatatlan boldoság egy kicsi baba. :)

Tuti hogy a szüleid is segítenek és imádni fogják a picit, még ha az elején mindennek elhordanak és kiakadnak, akkor is! A párodnak is adj időt és kérj segítséget, h mit tenne a helyedben és szerinte hogyan tovább. Tuti, hogy ha ráerölteted magad, sírsz és aggodalmaskodsz a pasid agyára mész. Nyugodt, fiatal felnpttként és reméljük leendő anyaként viselkedj mindenkivel és állj ki magatokért! :)

Remélem jól alakul minden!! :)

Sok erőt, kitartást és szerencsét! :)

2013. júl. 17. 09:04
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Sikerült elmondani? Nekem 18 évesen szakadt el a gumi, de rögtön rohantam esemény utáni tablettát kiíratni. Szüleiddel ha jó a kapcsolatod akkor kis feszültség után helyreáll a kapcsolatotok. Ne aggódj így vagy úgy megoldódik. Gondold azért kicsit a szüleid helyébe is magad. Természetesen az apának is tudnia kell.

Tudnod kell, ha megtartod nehéz élet vár rád és még az is lehet, hogy az Apa sem marad sokáig. Fiatalok vagytok.

Ha sikerülne még elvetetni akkor pedig egész életedben ott lesz benned, hogy éppen most mennyi idős lenne.

Írj, hogy mi lett a szüleiddel ha sikerül. Sok tininek tanulság lenne.

2013. júl. 17. 09:25
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy most meg vagy rémülve és nagyon félsz attól hogy mi lesz veled. Megértem hiszen az ember a gyerek válallást nem kamasz korra tervezi. Gondolom te is inkább tanulni és bulizni szeretnél még, és élvezni az életet. Ami teljesen érthető. De a sors közbe szólt és ezen már nem lehet változtati. Egy 12 hetes magzat már egy igazi kis ember, megvan minden egyes porcikája. Ilyenkor már nem csak testileg de lelkileg is sokkal fájdalmasabb és nehezebb az abortusz. Beszélj a szüleiddel, legyél velük őszinte és kérd a segítségüket. Meglátod minden rendbe jön. Szülés után anyukád is lehet a gyám, te pedig tanulhatsz tovább. De akár örökbe is adhatod a kicsit. Nem te vagy se az első se az utolsó aki fiatalon lesz anya. Csak bízz magadban és beszélj a szüleiddel. Minden rendben lesz.
2013. júl. 17. 11:34
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem te vagy veletlenül? Kisertetiesen hasonlit : http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2013. júl. 17. 11:37
 27/35 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy 18 év alatt a 18. hétig lehet elvetetni.

De itt segítségre ne számíts. Sem abortuszra nem tudunk helyetted elmenni, sem a szüleid elé állni, sem megszülni a gyereket nem a mi dolgunk. Állj az illetékesek elé, minél előbb. Aztán döntsétek el közösen, hogy mi legyen.

A szüleidnek mindenképp szólnod kell, ugyanis abortusz esetén kell a hozzájárulásuk.

2013. júl. 17. 16:20
 28/35 anonim ***** válasza:
Na mi újság? Elmondtad mi van Veletek? Mit szóltak hozzá?
2013. júl. 19. 20:15
 29/35 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtató, hogy jó válaszok hogy kaphatnak 0%-ot, marhaságok meg jóval többet.
2013. júl. 19. 20:29
 30/35 A kérdező kommentje:
Elmondtam a szuleimnek. Eloszor teljesen kiborultak, de beszelgettunk sok szakemberrel meg minden:) , de vegul ugy dontottunk, hogy megtartom. Szornyen nehez lesz. Viszont en eros vagyok es remelem jo anya is leszek:)
2013. júl. 20. 05:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!