Terhes vagyok, de már nincs vissza út! Segítene valaki?
Tessék felnevelni!
Jótanuló, felelős, okos lány. Biztos jó anya lesz belőled, csak a sziget helyett máshogyan fogsz szórakozni.
Először is nyugodj meg!
Igenis felelősségteljes voltál, hogy ennyit vártatok a szexxel és védekeztetek is. Én sem hittem volna, hogy ebből baba lehet, hogy ott szakad, ahol nincs sperma. :(
Tudom hogy ez most hülyén hangzik, de vedd ezt égi jelnek. Nem mintha extrán hívő lennék, de ha ennyiből összejött, ez a baba Hozzád szeretne tartozni! :)
Most és még pár hónapig, vagy egy évig nagyon nehéz lesz ezt meglátnod benne, de leírhatatlan boldoság egy kicsi baba. :)
Tuti hogy a szüleid is segítenek és imádni fogják a picit, még ha az elején mindennek elhordanak és kiakadnak, akkor is! A párodnak is adj időt és kérj segítséget, h mit tenne a helyedben és szerinte hogyan tovább. Tuti, hogy ha ráerölteted magad, sírsz és aggodalmaskodsz a pasid agyára mész. Nyugodt, fiatal felnpttként és reméljük leendő anyaként viselkedj mindenkivel és állj ki magatokért! :)
Remélem jól alakul minden!! :)
Sok erőt, kitartást és szerencsét! :)
Sikerült elmondani? Nekem 18 évesen szakadt el a gumi, de rögtön rohantam esemény utáni tablettát kiíratni. Szüleiddel ha jó a kapcsolatod akkor kis feszültség után helyreáll a kapcsolatotok. Ne aggódj így vagy úgy megoldódik. Gondold azért kicsit a szüleid helyébe is magad. Természetesen az apának is tudnia kell.
Tudnod kell, ha megtartod nehéz élet vár rád és még az is lehet, hogy az Apa sem marad sokáig. Fiatalok vagytok.
Ha sikerülne még elvetetni akkor pedig egész életedben ott lesz benned, hogy éppen most mennyi idős lenne.
Írj, hogy mi lett a szüleiddel ha sikerül. Sok tininek tanulság lenne.
Én is úgy tudom, hogy 18 év alatt a 18. hétig lehet elvetetni.
De itt segítségre ne számíts. Sem abortuszra nem tudunk helyetted elmenni, sem a szüleid elé állni, sem megszülni a gyereket nem a mi dolgunk. Állj az illetékesek elé, minél előbb. Aztán döntsétek el közösen, hogy mi legyen.
A szüleidnek mindenképp szólnod kell, ugyanis abortusz esetén kell a hozzájárulásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!