Terhes vagyok, de már nincs vissza út! Segítene valaki?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 12 hetes terhes és csak nem rég derült ki.. A szüleim sem tudják! Abszolút nem látszik rajtam, de még csak előjele sem volt.. Nem tudtam róla. A MENSZESZEM ugyanúgy megjött..Nem hánytam, rosszul voltam, de másnak tulajdonítottam. A nőgyógyászom el akarja mondani a szüleimnek! Az apának meg főleg nem merem elmondani!! SEGÍTSETEK:( csak a legjobb barátnőm tudja.. el lehet vetetni? szóljak Anyuéknak?2013. júl. 17. 01:33
11/35 anonim válasza:
Lesz nagy örömködés az biztos. Előbb-utóbb úgyis kiderül,akkor meg nem jobb minél hamarabb.
Csak szegény meg nem született gyereket sajnálom...
De h óvszerre is sajnálni a pénzt...noname-mel meg vigyázni kell.
12/35 A kérdező kommentje:
Akkor szakadt mikor már húzta ki és nem a végénél ahová a sperma megy, úgyhogy nem számítottunk rá..
2013. júl. 17. 01:51
13/35 anonim válasza:
Jól tanulhatsz de attól még hlye vagy.
Emberek,még 1 bizonyíték h nem a papírtól lesz vki okos és fordítva.
14/35 A kérdező kommentje:
Miért lennék hülye? Már elmagyaráztam..
2013. júl. 17. 01:56
15/35 anonim válasza:
"Akkor szakadt mikor már húzta ki és nem a
végénél ahová a sperma megy,"
Ezt most tényleg kommentálni kell?
16/35 anonim válasza:
Esemény utánit kellett volna bevenned. De most már mindegy. Még a határidőt is lekésted.
17/35 anonim válasza:
Mármint az abortuszét. Elméletileg van valami, hogy kiskorú esetén 18. hétig, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a 18, vagy a 14 év alattiakra vonatkozik-e. Nőgyógyászhoz menjetek el újra holnap.
18/35 anonim válasza:
"A terhesség befejezéséről annak 12. hetéig dönthet az anya, amennyiben nagykorú. Később (a 13-18. hét között) is végeznek terhességmegszakítást elsősorban az "anya súlyos válsághelyzete" esetén, vagy ha a terhesség megszakítása a terhesnek nem felróható okból nem történt meg a 12. hét előtt." - próbáld kiaknázni mindenképp a lehetőséget, ne cseszd el az életedet.
19/35 anonim válasza:
Szerintem meg add örökbe, ha nem kell.
20/35 anonim válasza:
Ha annyira okosnak tartod magad lett volna 1-2 napod az esemény utáni tablettát beszerezni. A másik hogy nem itt kellene írogatni hanem anyád elé állni hogy baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!