Van e károsító hatása a 4d-s uh-nak? Eddig 4 szer voltam 4 D-n + 3 szor a kötelező 2D-n! Szeretnék még egy utolsó 4D-re elmenni jövőhéten, de nem tudom hogy merjek e? Ti hányszor voltatok uh-n? 34 hetes km!
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 10:21
1/4 anonim válasza:
Szia!
A jelenlegi kísérletek alapján nincs semmilyen magzatkárosító hatása a 2, 3, 4 D-s ultrhangoknak. A kezelőhölgy nekem ezt mondta, illetve hozzátette, hogy a magzatvizet kb. 1 óra múlva kezdi el melegíteni a műszer, ezért tart a babamozi eddig. És hogy be van építve valami kütyü, ami valahogy méri a melegedést, és ha eléri a kritikus pontot elkezd jelezni.
2/4 anonim válasza:
Eddig 10x voltam 2D-n. Veszélyeztetett terhességem miatt. + minden egyes magánrendelési megjelenésemen megnézte a babám Uh is. 4D csak 1x voltam a 26. héten, hogy megnézzük a nemét.
Miért mentél ilyen sokszor 4D-re? Pont a 4D melegedhet fel a magzatvíz(bár nem hiszem) mivel az kb. fél óra-45 perc. Sokáig csinálják. Nekem 40 perc volt. Sima Uh meg kb 10 perc.
34km
3/4 A kérdező kommentje:
Azért voltam ilyen sokszor,mert 2,5 évet vártunk erre a babára és végül inszeminációval sikerült és mindíg tudni akartam,hogy minden rendben van e!Nálunk a 4D kb 20percig tartott még csodálkoztam is mert mások is írták már hogy 30-40 perc!Most akkor igazából nincs károsító hatása az UH-nak ugye?
2009. okt. 20. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!