35 hetes kismamik! Mit tapasztaltok?
2 es vagyok..A vadlim nekem mindennap begorcsol alvas kozben,sokszor kelek miatta..A kezfejem is mindig zsibbad.De en nem emiatt szedtem a magneziumot.
En szedek terhesvitamint.D vitamint mondtak nekem hogy szedjek de igy jobb mert tudom hogy sok vitamin kell a babanak.En nem hiszek ebben a nepi hidelemben hogy a baba a vitamintol no meg.Szerintem nagy butasag..Semmi hizalalo nincs a vitaminokban.Ha nem tudok mindent bevinni egy nap amire szuksege van,igy engem megnyugtat a vitamin.
4-es vagyok. Igen nekem ez a max adag, 4×2 magne b6, az előző koraszülésem miatt. Én 08. 10-re vagyok kiírva, de épp tegnap voltam NST_n, jó kis keményedéseim vannak, doki szerint max 1 hét lehet még hátra, bő egy ujjnyira nyitva vagyok. Mondjuk 3. baba, megmondták előre, hogy korábbra várható. De örülök, mert már nem lesz koraszülött, szombaton a 37-be lépünk.
Könnyű szülést mindenkinek és jó babázást!
Na az tök jó egy napra vagyunk kiírva :) :)
Nekünk már hónapok óta megvan minden első várva várt baby és mikor megtudtam hogy terhes vagyok végre, már akkor elkezdtem vásárolni :D :) úgyhogy hála Istennek minden adott, már csak ő hiányzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!