29-30 hetes kis mamák ti is így érzitek?
Úgy érzem magam mint aki napok múlva szülni fog.
(harmadik gyerek lesz)
A legrosszabb a csontfájdalom a derekamnál jobb oldalon.
Annyira fáj már sokszor alig tudok menni,
Tudom ez gyakori probléma de eddig ezt nem tapasztaltam előző terhességeimnél.
Sokkal többet keményedek mint szoktam van hogy órákig.
Csak akkor múlik el ha bal oldalamra fexem.
Nagyon gyenge vagyok semmi erőm és mintha az arcom is fel lenne puffadva komolyan mint aki szülni megy el vagyok torzulva.
Elmenjek dokihoz?Augusztus elejére van időpontom.
Vagy más is így érzi magát?
Én felhívnám az orvost, vagy a védőnőt. Azért azt te is sejted, hogy ez nem teljesen normális dolog, hiszen 3. baba.
De ha valaki azt írná, hogy ő ugyanezt érzi, akkor megnyugodnál egyébként? Én nem hiszem.:)
29+4hkm vagyok:)
Elsőnek gratulálok!
Én nem érzek olyasmiket, mint Te. A keményedést csak hallásból tudom, hogy létezik. Egyeül a hátami ami fáj, de az normális a súly miatt.
Egyébként az idő is közrejátszhat:-( de megynugtatásképp hívd fel az orvosod:-)
Egy telefont szerintem is megér a dolog. Vagy ha jó a védőnőd, akkor őt is hívhatod. Nekik van elég tapasztalatuk ebben, mert itt csak mindenki a saját ill. x számú ismerős tapasztalatait látta csak, az meg számodra nem mérvadó.
Nekem nincsenek ilyen problémáim. Délutánra, estére ugyan lenyomorodom kicsit, de ez már hetek óta így van :)
30hkm
Úgy voltam vele hogy ha nem leszek jobban akkor elmegyek ma dokihoz.Nehéz éjszakám volt alig tudtam elaludni de reggel már semmi bajom nem volt.Valóban a hidegfront miatt voltam ennyire rosszul.(védőnő szerint is)Az arcom is szebb lett reggelre:)
Nem gondoltam hogy ennyire megvisel egy egy front nem csoda hogy sok szülés beindul ilyenkor:( A csontfájdalom nem múlik el de ez a súly miatt van el kell viseljem.
Köszi a válaszokat.
2. Vagyok:)
Ahogy írtam a front, persze nem szabad mindent elkönyvelni s fél vállról venni ! Én is csak gondoltam, mert én is megértezten:(
Lényeg , hogy jól vagytok!!
Én a 15. héttől kezdve keményedek, jó nem órákig tart folyamatosan, de nekem nagyon sokszor van egy nap, szedek is rá citricit. A dokim mondta h pihenjek sokat és akkor nem lesz ennyi keményedés,de az sem segít.... Nekem már mostanság görcsök is jelentkeznek, nagyon enyhék igaz mensi szerű. 2 hete C2000 volt a méhszájértékem. Szóval vigyázni kell a keményedéssel mert könnyen megnyitja a méhszájat. Válts ki magnesii Citricit és szedd azt az segít, ha nagyon durva a keményedés akkor mehet 3x2 is, de persze szerintem nem kell rögtön annyi.
30+4 hkm
Köszi a választ neked is.
Nekem is 2000 a méhszájértékem de már 16 hetes korom óta.
De ezzel nincs baj én úgy tudom zárt annyi hogy rövidebb egy picit és azt mondják minnél hosszabb annál jobb.Illetve én ezt épp ma olvastam.
Én is 15 hetes korom óta keményedek.Ezéárt is hagytam abba a melót akkor azt mondta a doki biztosan nem tesz jót az ülés.(kasszás vagyok)De hiába fexem ugyanugy van.
Napjában nagyon sokszor és tényleg elég zavaró ha pisilnem kell akkor azért ha kicsit többet megyek akkor azért ha rosszul fexem akkor meg azért.Tulajdonképp mindíg mindentől.Olyan is van hogy megijedek valamitől vagy hirtelen mozdulok és azonnal bekeményedek.
Hát nem tudom remélem nem lesz gond.Majd beszélek a dokival erről a Magnézium féléről amit mondassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!