Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességem 11. hetében...

A terhességem 11. hetében minden terhességi tünetem megszűnt ami idáig szinte elviselhetetlen volt (émelygés, mellfeszülés). Lehet elhalt a babám?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. Valakinél korán elmúlnak ezek a kellemetlen tünetek. Ha nincs egyéb panaszod PL: görcs, vérzés, akkor ne aggódj. Jövőhéten úgyis mész 12. heti UH-ra majd megnyugtatnak.

Boldog babavárást!

34km

2009. okt. 19. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valósiznülge csak átállt a szervezeted - ne idegeskedj, ha a babával lenne baj, akkor lennének rossz tünetek is.
2009. okt. 19. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én is így jártam:). És én is izgulok. Alig várom az uh-t. Csak az nyugtat némiképp, hogy iszom az Aleo Vera gélt és azóta lett sokkal jobb a közérzetem.

Akkor örüljünk!:)

Boldog babavárást!

2009. okt. 19. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csak a legelején volt émelygésem, összesen 2-szer hánytam (7-8 hetesen), a mellfeszülésem, meg a fémes íz a számban a 11-12. héten úgy elmúlt, mintha elvágták volna. 16. hétig azt sem éreztem, hogy terhes vagyok, még csak nem is görsöltem. Na utána azért minden előjött szépen (vizesedés, görcsök stb)

Tehát ilyenen ne görcsölj feleslegesen. Az, hogy nincs tüneted, nem jelenti azt, hogy baj van a babával. 27 hetes kismami

2009. okt. 19. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
semmi baja:)
2011. nov. 20. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!