Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én szerdán leszek 18 hetes...

Lilla1013 kérdése:

Én szerdán leszek 18 hetes terhes, szerintetek nagy baj, ha nem érzem hogy a baba mozogna-e?!

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én jövő héten leszek 18 hetes. A barátnőim előrébb járnak és mindenkinél más időben kezdett el mozogni a baba, amit már éreztek ők is. Szóval ez egyénenként változik. Egyik barátnőm 21. hetesen észlelte és az is teljesen normális. Úgyhogy nyugi. Mozog ő már, csak nem annyira, hogy neked is feltűnjön... de ami késik, nem múlik :)
2013. júl. 15. 09:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, pláne, ha első babádról van szó. Ha meg szeretnél nyugodni, akkor beszélj az orvosoddal, és kérj UH-t., vagy szaladj el a védőnőhöz, mert szívhangot ő is tud nézni. Nyugodj meg, nem szabad idegeskedni.
2013. júl. 15. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
1ső baba mert akkor normális elképzelhető hogy majd csak 20 22 hetesen fogod érezni
2013. júl. 15. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Én 21+4 hetesen éreztem először egyértelműen a babót.

24+1 hkm

2013. júl. 15. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Normális, hogy nem érzed még. Én 18+5 napon éreztem meg elsőnek a kis picikét:) Most már bármikor megérezheted, de inkább mikor fekszel, vagy nyugalmi helyzetben vagy!

Egyébként igen, van olyan is aki 22.héte érzi meg elsőnek!

29+3hkm

2013. júl. 15. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Első pocaklakómat 19. héten éreztem először mozogni, a másodikat már hamarabb!

Nem baj, ha nem érzed, nem sokára úgy is fogod,nyugi!!

2013. júl. 15. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
szia, 18+2 hetes vagyok, és nem érzek semmit. Ugyhogy nyugi.
2013. júl. 15. 10:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Eredetileg először a 20. hét körül kellene érezni, de itt annyian írták, hogy már a 16. héten érezték, stb, hogy én is azóta figyeltem, hogy vajon őt érzem e, és aggódtam is kicsit a 18. hét környékén, hogy még nem éreztem semmit. De tényleg van még pár heted, amíg ráér akkorákat rugdosni :) Én amúgy a 19. héten éreztem valamit, azóta is néha, de még mindig nem vagyok benne biztos, hogy a fiacskánk az :) Viszont néha kinyomja a fejét, és a hasam egyik fele púposabb,na az már összetéveszthetetlenül ő :D

20 hkm

2013. júl. 15. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!