Én szerdán leszek 18 hetes terhes, szerintetek nagy baj, ha nem érzem hogy a baba mozogna-e?!
Én 21+4 hetesen éreztem először egyértelműen a babót.
24+1 hkm
Szia!
Normális, hogy nem érzed még. Én 18+5 napon éreztem meg elsőnek a kis picikét:) Most már bármikor megérezheted, de inkább mikor fekszel, vagy nyugalmi helyzetben vagy!
Egyébként igen, van olyan is aki 22.héte érzi meg elsőnek!
29+3hkm
Szia!
Első pocaklakómat 19. héten éreztem először mozogni, a másodikat már hamarabb!
Nem baj, ha nem érzed, nem sokára úgy is fogod,nyugi!!
Eredetileg először a 20. hét körül kellene érezni, de itt annyian írták, hogy már a 16. héten érezték, stb, hogy én is azóta figyeltem, hogy vajon őt érzem e, és aggódtam is kicsit a 18. hét környékén, hogy még nem éreztem semmit. De tényleg van még pár heted, amíg ráér akkorákat rugdosni :) Én amúgy a 19. héten éreztem valamit, azóta is néha, de még mindig nem vagyok benne biztos, hogy a fiacskánk az :) Viszont néha kinyomja a fejét, és a hasam egyik fele púposabb,na az már összetéveszthetetlenül ő :D
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!