Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babát lehet érzékelni magadban?

A babát lehet érzékelni magadban?

Figyelt kérdés

Mit érzel a testedben?

Bocsi ha hülyeségnek hangzik, de szeretném tudni.

2 hós anyuka.

2009. okt. 19. 14:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

bocsi a nagy betűért.

2 hós terhes vagyok.

Arra értem hogy magadban érezni lehet, hogy ott bent valami más mint elötte?

Ezer bocsi de nem tudom hogy fogalmazni.

A gyereket gondolom csak késöbb lehet majd érzékelni a mozgását.

2009. okt. 19. 15:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A videós vagyok, látom nálad is dolgoznak a hormonok:)

Nem lehet nagyon leírni, 3 hós terhes voltam, mikor látszódott az UH-on, h kisfiú, én bizony nem bírtam hazamenni, üldögéltem egy játszótéren, néztem a gyerekeket, folytak a könnyeim. Biztos hülyének néztek:)

Egyszerre voltam hihetetlenül boldog, és észveszejtően betojva, h mi lesz, h lesz:)

Aztán beleszokik az ember, alig vártam az UH-okat, mert úgy mégis kézzel foghatóbb volt:)

Érezni, persze, éreztem én nagyon sok mindent, állandóan a babával beszélgettem, állandóan ábrándoztam, h milyen lesz, hogy miket fogunk együtt csinálni, milyen lesz, mikor először a kezembe foghatom, mikor először mondja, h anya.

A férjem meg döbbenten állt, mert igen gyakran elkapott a sírás, arra gondoltam, h majd ott kel hagynom az oviban egyedül, és bántani fogják:) Vagy az jutott eszembe, h nem lesz már a pocakomban, hogy véget ér ez az állapot:)

Pár perc múlva meg nevettem, h milyen szerencsés vagyok, h babám lesz:)

Fura egy állapot, élvezd ki:)

2009. okt. 19. 15:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
bocs,lemaradt egy l-, tehát ott kell hagynom:)
2009. okt. 19. 15:27
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Nekem egyértelműen hangzott a kérdésed. Egyelőre még nem érezhetsz semmi különöset, annak a babának még se súlya, sem érzékelhető mozdulatai nincsenek. Majd 16-20 hetesen fogod érezni magadban a babát. Akkor már hanyatt fekve, vagy kényelmesebb pozícióban átütnek a hasfalodon a rúgásai, forgolódásai. A súlyát pedig csak a terhesség végén fogod megérezni igazán! :) Boldog babavárást! 35 hetes kismami
2009. okt. 19. 16:25
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Előző vagyok. Érzelmileg én például semmit nem éreztem. Mintha nem is lettem volna terhes. Tudtam, hogy növekszik bennem egy baba, de olyan halál természetes volt ez nekem, mint levegőt venni. Máshogy éljük meg mindannyian.
2009. okt. 19. 16:30
 16/24 anonim ***** válasza:
86%
én 25 hetes vagyok, de mostmár tényleg érzem. A főnököm kinevetett a múltkor, mert kérdezte, hogy milyen az, ha mozog a baba, én meg azt válaszoltam, olyan, mint amikor rángás van a hasadban. Néha „dobog” az egész hasam vagy 2-3 nagyot, néha csak 1 bizonyos helyen mozog.
2009. okt. 19. 17:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

17.43-as vagyok

bocs, véletlenül elküldtem és nem fejeztem be. Szóval mikor mozog, azt érzed. Mikor elkezdett mozgolódni, néha elfeledkeztem róla, és olyanokat mozdult, hogy a meglepetéstől majdnem felsikoltottam. Mostmár megszoktam, de automatikusan most is visszatartom a lélegzetemet, ha megmoccan.

2009. okt. 19. 17:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

b@sszus, megint elküldte véletlenül!!!!

Szóval csak még annyit, hogy ha valamijét kinyomja, azt már érzem, ott kukósodik a hasam. És van, hogy úgy rug hátrafelé, mintha a vastagbelemet rugná, és kakilnom kellene, máskor pedig összecsomósodik az egész gyerek, mintha hascsikarásom lenne. Nagyon furcsákat tud produkálni!

2009. okt. 19. 17:48
 19/24 A kérdező kommentje:
értem alig várom hogy én is érezzem őt.
2009. okt. 19. 17:51
 20/24 A kérdező kommentje:
amikor állunk, megyünk, fekszünk?
2009. dec. 8. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!