A magzatvíz szivárgásnál mit kell érzékelni?
Figyelt kérdés
Vizes jellegű, bőséges vagy nem kell hogy bőséges legyen??Nincs ilyen panaszom, de valamelyik este olyan furán valami kifolyt a hüvelyemből, kiszaladtam a WC-re , de nem láttam semmit a bugyimon, ami nedvességre utalna. Lehet, hogy csak egy kis folyás indult meg a hüvelyemben, az mindig szokott lenni időszakosan.
34 hetes kismama.
2008. jún. 4. 12:54
1/4 anonim válasza:
Egyénenként változó, vkinél nem szivárog, hanem kizúdul. Ami meg nálad lehetett, egy kicsit erősebb lett a folyásod, vagy egy kicsi nyákdugó távozott. A nyákdugó is annyira eltérő lehet: vkinek csak közvetlen a szülés előtt megy el, vkinek már a 34. héttől fokozatosan távozik, ami lehet vizes, vagy sűrűbb, puding állagú véres, vagy barnás csíkocskákkal. Pisilés után mindig ellenőrizd a vizeletedet, ami innentől kezdve lehet kicsit nyákos.
2/4 A kérdező kommentje:
Mire érted, hogy a vizeletemet ellenőrizzem? A papíron vagy a WC csészében?
2008. jún. 4. 20:17
3/4 anonim válasza:
A WC-ben! Csak utána szoktam nézni, hátha távozik már a nyákdugó, de nem muszáj!
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen. azóta semmi nincs, valószínűleg csak kissé vizesebb folyásom volt, nyákdugó hála még nincs!!!!!!
2008. jún. 6. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!