Szerintetek hányadik héttől lehet érzékelni a baba alvási, ébrenléti szakaszait?
Figyelt kérdés
Tudom most ez a kérdés elég bután hangzik,de a napokba észrevettem hogy szinte éjszaka egyáltalán em mocorog és amikor reggel felkelek akkor érzem csak mozgását.
28 hkm
2010. febr. 2. 07:54
1/2 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok. 28 hetes korától egyre kevesebbet és rendezettebben mozog a baba, az uh szerint ott lett koponya fekvéses, lehet ez is az oka, szóval kevesebbet mozog (persze nem keveset, csak a korábbiakhoz képest) viszont egyre erősebben!Szerencsére éjszaka újabban tudok aludni:) talán 1x ha felébredek rá, reggel mindig bejelntkezik, meg persze délután is, és este. Az elején nyugtalan voltam, folyton felébresztettem, aztán már inkább hagyon aludni, könnyebb mindkettőnknek. Remélhetőleg az éjszakai alvós rendszert megtartja születés után is:) ! Boldog babavárást! 31 h km
2/2 anonim válasza:
Nekem valahogy minbdig is rendezett volt. A 20. héttől érzem, és mindig ugyanakkor. Éjjel pl sosem. Ha csak úgy felébredek, a baba nem moccan - de ha kimegyek pisilni, egy rúgással jelzi, hogy őt is felébresztettem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!