Lehet a terhesség legkorábbi egyik jele, a mellen az erek kilátszódása? Tapasztalt ilyet valaki?
Figyelt kérdés
Nekem egy hét van még mensiig:2009. okt. 19. 09:13
1/4 anonim válasza:
Az egyik legkorábbi jele az tényleg a melleken lévő erek megduzzadása... de hogy ilyen korán?! nem hinném, bár mindneki más.
2/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt!kimaradt menstruáció és rögtön láthatóak voltak a mellemen az erek ami előtte nem volt!20 hetes vagyok most!
3/4 anonim válasza:
Még nekem sem maradt el a mensim, de már alig tudtam hasra feküdni,úgy fájtak a cickóim.Aztán jöttek a kék erek,meg a 2 csík...
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani, mert már azt hittem bebeszéltem ezeket magamnak.. eddig tényleg egy ér sem lászódott, most meg szabad szemmel is nagyon észrevehető. Remélem baba lesz. Hétvégén tesztelek.
Nektek nincs véletlenül hőgörbétek, vagy arra felesleges adni?
2009. okt. 19. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!